<

Ertebjerggaard var ikke til at komme forbi 10-09-2019 - 07:53

Så blev det afgjort i Vallensbæk - Ertebjerggaard Sports Rideklub vandt finalen i Dressurens Venner Cup.

Sportsrideklubben Vallensbæk har i denne weekend dannet ramme om et B-stævne med afholdelse af både finalen i Dressurens Venner Cup i samarbejde med Ingdam's.

Gennem weekenden har de mange startende ekvipager sørget for et højt niveau, imens rideklubben sørgede for flotte faciliteter, god stemning samt flotte præmier til alle deltagende hold.

I går lagde Ertebjerggaard Sports Rideklub sig i spidsen ved finalen i Dressurens Venner Cup, så det var spændende om holdet kunne holde gårsdagens gode niveau. Holdet der bestod af Sissel Bille Jakobsen/Gørklintgårds Scorpion, Simone Kühle Pedersen/Miss Martin, Karsten Hansen/Stutteri.dk Burning Steps og  Lærke M. Siggaard/Delina stod distancen og vandt dette års finale af Dressurens Venner Cup med 141,36%. Holdet fra Tinglev Rideklub bestående af Cecilie Iwang Søndergård, Janni Christiansen, Camilla Rudolph og Nina Broders blev nummer to med 135,95%, mens holdet fra Esbjerg Og Omegns Rideklub Af 1985 bestående af Nanna Bloch Lydiksen, Christina Qvistgaard, Anne Strømkjær og Sofie Due Mortensen blev nummer tre med 135,26%.

– Det har været en skøn oplevelse at få lov til at ride og vinde Dressurens Venner Cup fortæller Karsten Hansen fra Ertebjerggard Sportsrideklub og fortsætter – Dressurens Venner Cup er et rigtig godt koncept, fordi det er en cup som gør at der er noget at ride for alle. Også dem som endnu ikke rider på MB-niveau som f. eks hold DM blandt andet går i og derop efter. Det giver muligheden for at knapt så rutinerede eller nogle med nye heste, får lov til at komme ud og få de store oplevelser som sådan en cup her giver. 

– Via kvalifikationerne er hele Danmark med, så der er lidt mere prestige i at vinde fordi det er hold fra hele landet der rider om sejren. Også er det jo altid sjovt at ride holdkonkurrence som er hyggeligt og giver et godt sammenhold, slutter Karsten. 

 

Kilde: Ridehesten, Kristine Ulsø Olsen

 

 

<