<

Sidste kvalifikationsrunde i Dressurens Venner Cup afviklet04-08-2014 - 18:06

Nordvestsjællands Rideklub vandt Dressurens Venner - Cup i Maarum

I weekenden var der spænding til det sidste ved afviklingen af Dressurens Venner - Cup ved Maarum Rideklubs C-stævne. Fem hold var til start i holdturneringen, og der måtte et kig i reglementet til, før Nordvestsjællands Rideklub kunne kåres som vindere. Holdet havde præcist samme antal point som Holte Rideklub, men da Nordvestsjællands Rideklub havde ekvipagen, som red til den højeste procent rendte de med sejren.


NVR havde højeste individuelle score

Da NVR havde den ekvipage med den højeste score løb de med sejren. Klubbens tre bedste ryttere lå ellers samlet 100 % a point med Holte Rideklubs tre bedste, hvilket er et virkelig sjældent syn.

1. plads 

Nordvestsjællands Rideklub 

603 point

2. plads

Holte Rideklub

603 point

3. plads

Ertebjerggård Sports Rideklub

593,5 point

4. plads

Rideklubben Falken

545,5 point

5. plads

Maarum Rideklub

522,5 point

 

Dommer måtte melde fra

Grundet akut opstået sygdom hos dommer M, Maria Jensen blev cup-klassen kun bedømt af dommer C, Bettina Malmkvist. Forgæves forsøgte arrangørerne at finde en dommer, som kunne træde til, men uden held. Klassen blev gennemført med dispensation fra to medlemmer af Dressurudvalget, TD ved stævnet Jannick Holm og Mette Müller.

Dressurens Venners Cup i Maarum

Det er anden gang, at Maarum Rideklub er vært ved en kvalifikationsrunde i Dressurens Venner – Cup.
”Sidste år havde vi tre hold tilmeldt, og i år er fem hold klar til start, så det må da siges at gå den rigtige vej. Derudover stillede vi selv hold i år”, siger Hanne Werchmeister, stævneansvarlig i MMR.

Kilde: DRF

<