<

Ertebjerggaard Rideklub videre til finalen i Dressurens Venner Cup30-05-2016 - 20:16

Otte hold var på banen, da der lørdag d. 28. maj blev afviklet Dressurens Venner Cup kvalifikation hos Ringsted Sports Rideklub (RSR4). Ertebjerggaard Rideklub (ESRK) tog sejren med 221.983%, og holdet er dermed videre til finalen den 8. - 11. september hos Herning Rideklub. Vallø Sportsrideklub (VAL) blev nr. 2 med 213.879%, mens Holte Rideklub (HRK) med 200.173% blev nr. 3. Næste kvalifikation i turneringen finder sted sidst i juni hos Blåvandshuk Rideklub.

Cuppen skaber sammenhold

I Dressurens Venner Cup rider alle en LA2. På vinderholdet fra Ertebjerggaard Rideklub formåede alle de fire ryttere at ride programmet til over 70%, og det var afgørende for, at de kunne tage sejren. Holdet bestod af Sandra Kudahl Kærgaard/Drisdal`s Coco Chanel (76.983%), Casper Nyrup Hede/Teglholmens Houdini (73.448%), Marie Rune/Engbjerggårds Black Magic (71.552%) og Asge Nilsson/Rapsodi EG (71.552%). Med otte startende hold var der 32 ekvipager i Cuppen, og klassens bedste resultat blev redet hjem af Sandra Kudahl Kærgaard fra vinderholdet, der som nævnt opnåede flotte 76.983%.

"Det sjove ved denne Cup er sammenholdet. Man er jo flere på holdet, så alle er interesseret i, hvordan det går med dem, man er på hold med. I forhold til et normalt stævne, hvor man mest af alt har fokus på sig selv, så er det spændende, at der er flere resultater, der tæller. Nu vandt vi jo i Ringsted, og skal afsted til finalen en hel weekend. Det bliver rigtig sjovt, for selvom man kommer fra samme klub, er det ikke altid, at man rider sammen i dagligdagen," siger Asge Nilsson fra Ertebjerggaard Rideklub og fortsætter: "Stævnet var rigtig godt afholdt, og det hele foregik på en god måde. Og så var speakeren faktisk rigtig god til at fortælle om turneringen og skabe stemning på pladsen."

Kilde: DRF, Anne Marie K. Rasmussen