<

Ertebjerggaard sejrede i Dressurens Venner Cup 201810-09-2018 - 13:33

Finalen i Dressurens Venner Cup 2018 blev en spændende affære, men efter tæt løb blev det holdet fra Ertebjerggaard Sports Rideklub, der til slut kunne stille sig øverst på podiet. 2. pladsen gik til Kjellerup Sportsrideklub, mens holdet fra Midtsjællands Rideklub blev nr. 3. Finalen blev holdt hos Sportsrideklubben Vallensbæk sammen med Agria DRF-mesterskabet i dressur for klubhold.

Holdånd og seriøsitet

”Det var en vildt god oplevelse, og så er det selvfølgelig også fedt, at vi endelig fik vippet Kjellerup af pinden (Kjellerup har vundet de seneste tre år). Det er skønt at deltage i en turnering, der bliver taget så seriøst med gode stævner og flotte præmier. Dressur er normalt en individuel sport, så det er fedt at opleve, hvordan sådan en holdturnering skaber fællesskab og holdånd. Det giver noget helt særligt, og jeg er sikker på, at vi er med igen næste år”, lyder det fra en glad Bianca Lunn Hvolbøll fra det vindende hold.