< Tilbage

Dressurens Venner Cup: Herning Rideklub tog sejren i første kvalifikationsrunde31-05-2021 - 08:54

Som en del af weekendens distriktsstævne i dressur hos Herning Rideklub, blev 1. kvalifikation af Dressurens Venner Cuppen afholdt, og det blev hjemmebaneklubben der tog sejren.

Udgives i samarbejde med Ridehesten.com og Dansk Ride Forbund

 

Dressurens Venner Cup er en holdkonkurrence for klubhold i dressur. Cuppen afvikles over i alt fem kvalifikationsstævner i år, hvorefter der afholdes en finale. 

 

Første afdeling i Dressurens Venner Cup løb af stablen i denne weekend i forbindelse med distriktsstævnet hos Herning Rideklub. Her mødtes i alt seks klubhold, og alle rytterne på holdene red en LA2.

 

Vinderne blev Herning Rideklub hold 2, bestående af Belinda Elmholt Jeppesen på Ladavion B e. Apache/San Remo, Ellen Bruun på Golden Eye YL e. Grey Flanell/Blue Hors Don Romantic, Mia Lee på Jack Sparrow M e. Dundee M/Ronaldo og Line Frahm Pedersen på Langagers Queen of Quality e. Quarterback/Lauritus.

 

Alle ryttere på holdet er tilknyttet Stald Magic og Line Frahm Pedersen fortæller:

 

"Vi kender hinanden igennem stalden, hvor vi alle har vores heste opstaldet. Mia er leder af Stald Magic og Belinda er vores træner, som både jeg og Ellen får undervisning af."

 

Der var tæt løb til det sidste mellem Herning Rideklub hold 2 og Viborg Rideklub, men ekvipagerne fra Herning red det ene flotte ridt efter det andet og med tre ridt over 72% var der i sidste ende ingen tvivl om hvem vinderne var.

 

Finalen rides til oktober hos Solrød Rideklub. Se mere om Dressurens Venner Cup her.  

< Tilbage