< Tilbage

Hilsen fra vinderne af Dressurens Venner-Cup 201523-09-2015 - 13:34

På vegne af Kjellerup og Omegns Rideklub (KOOR) og mine holdkammereater til Dressurens Venner-Cup, vil jeg gerne sige tak for de utrolig flotte præmier vi fik tildelt som vindere til finalen i Middelfart d. 19-20. september. Holdet bestod af Marie Witt, Karen Bruun, Katrine Rosa Bjørklund og Stinna Foldberg Nielsen.

Katrine red i finalen sin egen Daan (Wynton - Cabochon), som har haft en lang pause og gik sit første stævne længe, til finalen. Katrine red med stort overblik og sikkerhed i LA2 med procenterne 68,73 og 68,9.

Marie red den kun 5 årige Dundee H (De Noir - Come Back II, avlet af Jørn Kristoffersen), der viste stor kvalitet i LA2, hvilket velfortjent blev belønnet med procenterne 73,27 og 74,02.

Karen red sin egen Vimogårdens Ricca Donna (De Noir - Rubinstein, avlet af Karin Nielsen). Ricca Donna er også kun 5 år gammel, og leverede flotte ridt i LA5 begge dage, hvilket blev belønnet med procenterne 67,05 og 69,00.

Jeg selv red Foldbergs Romanique (BH Romanov - Racing Ace, avlet hos mine forældre Helle B. Nielsen og Preben Foldberg). Romkuglen som hun til dagligt kaldes, gik flotte programmer i LA5, der blev belønnet med 69,55 og 70,05.

Vi var efter førstedagen i stærk konkurrence med holdet fra Ertebjerggaard, der også leverede flotte ridt, hvorfor vi kun lige var i spidsen med 1,4 %. På andendagen var alle vores heste i topgear, og vi formåede at holde hovedet koldt og ride det bedste vi har lært. Det endelige resultat var, at vi vandt cuppen med et forspring på 5,2 % ned til nr. 2. Vi skylder æren for vores sejr til vores veltilpasse heste, nogle fantastiske hestepassere og et stærkt sammenhold.

På vegne af hele holdet siger vi tusind tak!

Stinna Foldberg

< Tilbage