< Tilbage

Lis Hartels Mindepris 201515-06-2015 - 21:08

Det blev dyrlæge og international dressurdommer Hans-Christian Matthiesen, som under søndagens DM stævne på Brohom blev tildelt Lis Hartels Mindepris 2015

HC har igennem en årrække været særdeles aktiv i dressurverdenen, og Dressurens Venners formand, HKH prinsesse Benedikte begrundede valget af ham som årest prismodtager således: "Én person skiller sig ud fra andre som en oplagt modtager af årets Lis Hartels Mindepris: Hans-Christian Matthiesen. HC har dedikeret en betydelig del af sit liv til dressursporten. Han har været medlem af Dansk Ride Forbunds bestyrelse, formand for dresurudvalget og var en særdeles afholdt og kompetent holdleder for junior/ungrytter landsholdet.  HC er medlem af FEIs dressurudvalg, en flittig og respekteret international dressurdommer på højeste niveau. Og har senest være dommer ved World Cup finalen i Las Vegas tidlig på året.
HC er kendt som en dygtig dyrlæge og har som sådan bistået landsholdet. Selvom HC er medlem af bestyrelsen i Dressurens Venner bør dette ikke diskvalificere HC fra at modtage prisen som fortjent."

Beløbet på 25.000 kr. som følger med prisen har HC besluttet skal gå til foreningen junior/ungrytter som ikke overraskende er stiftet af ham selv.

< Tilbage