< Tilbage

Bogen om Digby er udkommet01-03-2015 - 16:07

Bogen om Digby er en fortælling om en tilsyneladende helt almindelig hest, der med målrettet uddannelse og godt management udviklede sig til en verdensstjerne

I bogen følges Digbys og prinsesse Nathalies rejse fra brølende 3-års hingst til landsholdsekvipage, over OL-bronze til World Cup-finale og frem mod karrierens afslutning. Nathalie og fagpersonerne omkring hende og Digby fortæller om Digbys uddannelse og om, hvordan man former en ridelig og samarbejdsvillig hest til en GrandPrix-hest af en helt særlig kvalitet.

Prinsesse Nathalie har opnået flotte resultater på de internationale dressurbaner de senere år. Sikkert og kontinuerligt har hun udviklet sit talent for at uddanne dressurheste ved hjælp af hårdt, målrettet arbejde, og hun høster nu frugterne af sin indsats.

Bogen giver læserne indsigt i Nathalies liv med hestene i de hårde, men lærerige 11 år hun tilbragte hos nogle af verdens bedste trænere - men først af alt er det en lærebog, hvor Nathalie fortæller, hvordan hun uddanner sine heste fra de først usikre timer med rytter på ryggen til international Grand Prix.

Bogen kan købes på www.ridehesten.com´s webshop eller på Ridehestens stand i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning.

 

Kilde: Ridehesten

< Tilbage