< Tilbage

Hans-Christian Matthiesen skal dømme World Cup-finalen16-04-2015 - 19:03

I går onsdag fløj den internationale dressurdommer og medlem af bestyrelsen i Dressurens Venner, Hans-Christian Matthiesen, til Las Vegas for at påtage sig opgaven at dømme World Cup-finalen i dressur, der starter i dag

Da den franske dressurdommer Isabelle Judet har frameldt på grund af sygdom, er den danske dressurdommer Hans-Christian Matthiesen tilkaldt til at dømme World Cup-finalen i dressur i Las Vegas, som er hans første World-Cup finale som dommer. Han har tidligere deltaget som dyrlæge for det danske landshold.

- Jeg var oprindelig sat på som reserve, men fik tirsdag morgen en opringning fra FEI's Trond Asmyr om, at den franske dommer desværre var syg og jeg måtte træde til, fortæller Hans-Christian Matthiesen.

Han skal dømme World Cup-finalen sammen med seks meddommere, der er Lilo Fore/USA, Francis Verbeek/NED, Peter Holler/GER, Anette Fransen/SWE, Stephen Clarke/GER og Maria Schwennesen/AUS.

- Det bliver en stor oplevelse at skulle vende tilbage til Las Vegas som dommer, og jeg er ydmyg overfor dommergerningen. Det er en spændende udfordring med fantastiske heste og gode kollegaer i dommerpanelet, fortæller han.

 

Kilde: Ridehesten.com

< Tilbage