< Tilbage

HRS og ESRK vinder Dressurens Venner – Cup kvalifikation18-05-2015 - 18:06

I weekenden løb Hovgaard Rideklub (HRS) med sejren i Dressurens Venner – Cuppen på Davinde Rideklub, mens Ertebjerggaard Sports Rideklub (ESRK) vandt i Hvalsø. Louise Dall, Ditte Himmelstrup Madsen, Marie Rune og Nanna Birgitte Nobel fra de to vindende hold havde en fantastisk holdoplevelse, og de glæder sig til finalen, hvor de er klar til at ride for sejr. Dog er det ingen skam at tabe til et bedre hold, så længe man har gjort sit bedste.

HRS tager til finalen for at vinde 

”Jeg har været så heldig, at jeg har været med før, og jeg synes, at cuppen er et rigtig godt tiltag, der giver sammenhold blandt rytterne. Folk bliver på stævnepladsen, og følger resultaterne meget mere end til de almindelige klasser. Det er meget hyggeligt. Cuppens bestemmelser er også rigtig fine og fair. Det er rigtig godt med en finale for de vindende hold. Det giver noget at se frem til, og der er nogle måneder til, så man kan nå at dygtigøre sig. Cuppen giver også dem, der ikke kan være med til de almindelige mesterskaber en fornemmelse af, hvordan det er at være med til et spændende stævne. Vores forhåbninger til finalen er høje, og vi har fire rutinerede heste. Går de optimalt, kan vi godt have en god chance - når vi lige får øvet os de næste par måneder. Vores ryttere er ikke lige så rutinerede, som vores heste, men er de med os på dagen har vi da en god chance for at vinde. Vi går i hvert fald i finalen for at vinde,” griner Louise Dall fra det vindende HRS-hold. 

Holdet fra HRS bestod af: Line Marianne Andrup Meier/Sabine-Høm, Katharina Lolk/Humlegårdens Daffani, Mie Sørup Knutson/Sørup’s Magic Rose og Louise Dall/Gørklintgårds Silvio. 


Glade vindere fra ESRK tog sejren på Hvalsø Rideklub 

”Jeg synes, at det var et rigtig sjovt stævne og fedt at vinde. Der bliver en helt anden stemning ude til stævnet, når det er hold, der rider mod hinanden, og vi havde et rigtig godt hold, der heppede på hinanden - det var rigtig dejligt. Dressurens Venner – Cuppen, synes jeg, er rigtig godt lavet med de indledende runder, og så det, at man også skal ride en finale. Det er jo næsten som at ride med til de lidt større mesterskaber, så det er super sjov. Det er jo det vi går, og håber på, og drømmer om, os der bare er hobbyryttere. Og så var det bare en fantastisk følelse da vi vandt. Jeg tror ikke, vi har fået armene helt ned endnu, men vi var også heldige, at vi ramte en dag, hvor alle hestene på holdet bare var med på legen, og synes, at det var en fest. Vi håber selvfølgelig på det bedste i finalen, men vi tager det som en fantastisk oplevelse, og hvis vi gør vores bedste, så er det super - og det er jo ikke nogen skam at tabe til nogen, der er bedre,” fortæller en glad vinder fra ESRK, Ditte Himmelstrup Madsen. 

Nanna Birgitte Nobel og Marie Rune var også begejstrede for sejren og cuppen: 

”Det har i hvert fald været en super oplevelse, en kanon hyggelig dag med god team spirit. Nu glæder vi os helt vildt til at ride i Middelfart til september,” fortæller Nanna. 

”Jeg synes, at det er sjovt og en god ide med en turnering, som giver noget at ride efter på LA niveau. Det er dejligt at ride efter de flotte præmier, som Dressurens Venner og Ingdams har sponseret. Det er også rigtig hyggeligt at ride på hold, og vi har haft en super holdånd og rigtig god opbakning fra Ertebjerggård Sports Rideklub. Vi glæder os meget til finalen i Middelfart,” siger Marie. 

Holdet fra ESRK bestod af: Marie Rune/Engbjerggårds Black Magic, Ditte Himmelstrup Madsen/Romance, Kirstine Katerina Nielsen/In Dizguise Firfod og Nanna Birgitte Nobel/Feldrush Selection. 

 

Kilde: Dansk Ride Forbund

< Tilbage