< Tilbage

Dansk dressurhold til OL i Rio10-03-2016 - 21:26

Det blev i dag offentliggjort, at der kommer et dansk dressurhold på 4 ryttere med til Rio til sommer.

Den sidste plads kom i hus i søndags, da Lars Petersen/Mariett viste storform og vandt Grand Prix Kür i Florida.

Siden i sommer, hvor det desværre ikke lykkedes at kvalificere et hold ved EM i Aachen, har de danske dressurryttere kæmpet for at kvalificere sig individuelt til OL.

De 4 ryttere, som har kvalificeret et hold for Danmark er:

Anna Kasprzak/Donnperignon - Mikala M. Gundersen/My Lady - Agnete Kirk Thinggaard/Jojo Az - Lars Petersen/Mariett.

Men de fire ryttere kan alligevel ikke være sikre på en plads på holdet endnu, så det bliver en spændende og nervepirrende sommer for de danske topryttere.

Det er landstræner Rudolf Zeilinger, der skal udtage de fire ekvipager, som skal repræsentere Danmark ved OL, og den endelige udtagelse vil først ske den 16. juli.

Målsætningen for de danske dressurhold er en top 6 placering (en top 8 placering er acceptabel) med 2 ryttere i den individuelle finale.