< Tilbage

Vældgård Sportsrideklub videre til finalen i Dressurens Venner Cup04-09-2018 - 13:21

Søndag den 2. september var Viborg Rideklub (VIR) vært for den sidste kvalifikation af Dressurens Venner Cup. Fire hold var til start i kvalifikationen, der blev vundet af holdet fra Vældgård Sportsrideklub (VSK). Det betyder naturligvis, at holdet er videre til finalen, der afvikles den kommende weekend i Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV) på Sjælland.

Det er stort


Det blev altså Vældgård Sportsrideklub, der løb med sejren og dermed den sidste adgangsbillet til finalen i den 6. kvalifikation af Dressurens Venner Cup. Holdet bestod af Line Asmussen og Hero (68,275%), Lene Sigh Ladegaard og Ullerups Wallas (67,328%), Frederikke Langelund og Lamont (69,397%) og Trine Bunde Svendsen og Teizan (66,466%). De fik sammenlagt 205,001%, og dermed var sejren i hus. Vældgård Sportsrideklub var tæt fulgt af Skive Rideklub (SKRK), der tog andenpladsen med 204,138%.

 

”Vi er mega glade og stolte over at være gået videre til finalen, og vi glæder os rigtig meget. Det er første gang, at Vældgård skal ride med i finalen, og det er stort,” siger en glad Line Asmussen fra vinderholdet.

 

< Tilbage