< Tilbage

Lær at dømme dressur på én time – hvor svært kan det være?26-04-2023 - 12:46

Kom med til et spændende oplæg og lær at dømme dressur til vores generalforsamling.

International dressurdommer og bestyrelsesmedlem i Dressurens Venner Hans-Christian Matthiesen giver et indblik i, hvordan det er at være dressurdommer. Dressurdommere er ofte en udskældt gruppe, og nu får du en mulighed for at prøve det selv.

 

Hvorfor er det så svært at dømme dressur og hvorfor er der nogen gange uenigheder blandt dommerne? Skyldes forskellen opfattelsen af øvelsen, hvorfor er den korrekt udført, mangler der ”kvalitet”? Er det noget med vinklen eller dommerens placering – eller går det bare for hurtigt? Alle de spørgsmål får man måske svar på, når man prøver at dømme selv...

 

Kom og vær med til at dømme enkelte udvalgte øvelser – det bliver en blanding af sjove og interessante situationer. Hans-Christian Matthiesen forklarer om øvelserne og ud fra video får du mulighed for at give karakterer og sammenligne med de andre ”dommere”. Vi bruger systemet Spectator Judging (app'en kan downloades gratis til din telefon i fra AppStore. Det er en god ide, hvis du har downloaded app’en på forhånd og oprettet en profil). Hans-Christian Matthiesen forklarer på dagen, hvordan det fungerer. Det er nemt, enkelt og alle kan være med.

 

Arrangementet afholdes som en del af foreningens årlige generalforsamling d. 22. maj 2023 hos Stutteri Ask og alle er velkommen! Er man ikke medlem af Dressurens Venner, koster det 200 kr. pr. person at deltage – og dette inkluderer også middag samt den formelle generalforsamling. For medlemmer er arrangementet selvfølgelig gratis. Man kan selvfølgelig også melde sig ind i foreningen på dagen – læs mere om tilmelding (tilmeldingsfrist senest 14. maj 2023) og om vores generalforsamling her.

 

 

< Tilbage