< Tilbage

Generalforsamling 201126-05-2011 - 11:37

Årets generalforsamling i Dressurens Venner blev en stor succes. Rigtig mange var mødt op på Birkelunden i Fredensborg for at få et indblik i foreningens arbejde med at fremme dressursporten.

Referat af Michelle Bager

I smukke rammer i en Danmarks mest fashionable stalde blev generalforsamlingen afviklet med stor tilslutning. 
Først aflagde HKH Prinsesse Benedikte årets beretning. Her talte hun blandt andet om succesen ved W.E.G. i Lexington både hvad angår seniorrytterne men især Pararytterne. Dressurens Venner var også en del af succesen, da foreningen støttede dressurlandsholdet med 100.000 kroner, som var øremærket til dyrlæge, foder og socialt samvær ryttere og ledere imellem.  Para-dressurrytterne fik en støtte på kr. 20.000 samt mulighed for at benytte den danske dyrlæge, der var til stede. 

Dressurens Venner støtter bredt

I 2010 har foreningen givet støtte til følgende arrangementer: 

- DM dressur på Broholm, hvor de aktive medlemmer havde fri adgang til lørdagens konkurrencer.

- World Cup arrangementet i Odense Congress Center, som giver tilskuerne mulighed for at overvære konkurrencer på højeste niveau. 

- Sportsrideklubbens internationale dressurstævne i Bernstorffparken, hvor Dressurens Venner solgte miniradioerne, så tilskuerne – via den kyndige Hanne Valentin - kunne få kommenteret dressuren undervejs. 

Prinsessen mindede også om, hvorfor det var Kjeld Kirk Kristiansen, der fik Lis Hartels mindepris 2010. Prisen består af en vandrepræmie - et stort sølvfad, samt en kontant støtte på kr. 25.000. Et Beløb, der blev givet tilbage til Dressurens Venner. 

Igen i år – fra den 29. - 31. juli 2011 - er Broholm vært for DM, hvor foreningen igen støtter arrangementet ligesom man som aktivt medlem af foreningen får fri adgang til lørdagens konkurrencer. 

Ved det kommende EM i Rotterdam vil foreningen også støtte landsholdets indsats. 

Der er fokus på dressursporten i de kommende år. I 2012 er det som bekendt Olympiske Lege i London og i 2013 glæder foreningen sig over, at Dansk Ride Forbund i samarbejde med JBK-Horse Shows får Europamesterskaberne i dressur, springning og handicap-ridning til Danmark.  

Arbejdet i foreningen fortsætter

Vi arbejder målbevidst på sponsor- og marketingområdet og har forventninger til at dette arbejde vil være med til at øge medlemstallet og trække flere sponsorer til foreningen.  Ved at skabe et solidt økonomisk fundament støttes foreningens formål:

At fremme en visionær udvikling af dansk dressursport med henblik på at højne kendskabet til det faglige niveau.

Ved udgangen af 2010 var medlemstallet på 152 medlemmer – igen en lille øgning i forhold til 2009.  Udover aktive medlemmer og støttemedlemmer, er vore sponsorer også medlem af foreningen.  

Endelig rettede HKH Prinsesse Benedikte en stor tak til bestyrelsen, medlemmerne og de frivillige hjælpere, der på flere områder yder foreningen en uvurderlig hjælp.

To af bestyrelsens medlemmer var på valg og modtog begge genvalg. Både Hans Christian Matthiesen og Ole Lindgreen blev genvalgt med stor applaus. Det samme gælder KPMG, der igen blev valgt som revisor. 

Bestyrelsen anno 2011 består fortsat af:

Formand, HKH Prinsesse Benedikte

Hanni Toosbuy Kasprzak

Mette Ahlefeldt-Laurvig

Ole Lindgreen

Jon D. Pedersen

Hans-Christian Matthiesen

Carsten Lorentzen

< Tilbage