< Tilbage

Herning Rideklub er klar til finalen i Dressurens Venner Cup07-09-2017 - 21:10

Der er holddressur på programmet, når Herning Rideklub igen i år afvikler Agria DRF-mesterskabet i dressur for klubhold og finalen i den landsdækkende holdturnering Dressurens Venner Cup. Programmet er tætpakket for hele 25 hold stiller til start i Agria DRF-mesterskabet – heriblandt hjemmebaneholdet fra Herning Rideklub. Finalen i Dressurens Venner Cup byder på seks hold, der har kvalificeret sig i løbet af foråret og sommeren.

Hestevelfærdsprisen, som blev stiftet i 2016 af foreningerne Hestens Værn og Dressurens Venner i samarbejde med firmaet Stelton, uddeles i år ved finalen i Herning til en af deltagerne i Dressurens Venner Cup. Alle deltagerne i Cuppen har kunnet ansøge om prisen på 10.000 kr. skænket af Hestens Værn og Dressurens Venner.

Sammen kan vi det hele


”Herning Rideklub har i de sidste 14 dage stået på den anden ende, og der er fuld fart på her de sidste dage op til stævnet. Der bliver virkeligt lagt kræfter i, at få dette stævne til at klappe 100%. Vi er et nyt stævneudvalg, og med Hanne Sowinski som blev ansat som ny daglig leder den 1. januar 2017, har vi oplevet en kæmpe opbakning fra både medlemmer samt frivillige, der arbejder på højtryk for at få faciliteterne til at optræde så flot som muligt - hvilket vi sætter meget stor pris på. Med 25 tilmeldte hold, er vi også stolte over den opbakning og tillid som rytterne har vist Herning Rideklub.

Vi arbejder ud fra mottoet: Ingen kan alt - Alle kan vi noget - Sammen kan vi det hele! - og vi glæder os til at byde velkommen til et velarrangeret Agria DRF-mesterskab i dressur for klubhold samt til finalen i Dressurens Venner Cup 2017.”, siger stævneudvalget i Herning Rideklub.

 

Om Dressurens Venner Cup


Dressurens Venner Cup er en landsdækkende turnering i dressur for klubhold, der afvikles over seks kvalifikationsrunder og en finale. Kvalifikationsrunderne fordeles således, der afholdes to runder på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland i perioden april til august. Cuppen er åben for heste der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2, og ryttere der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. På den måde henvender turneringen sig til de fleste dressurryttere rundt omkring i de danske klubber.

 

 

Finalens Afvikling


To ryttere fra holdet rider LA2 og to ryttere rider LA5. Rytterne skal ride det samme program både lørdag og søndag. De tre bedste resultater fra holdet tæller, og holdets resultat fra lørdag og søndag lægges sammen og afgør det endelige resultat for finalen.

Holdene i finalen er Kjellerup Sportsrideklub (D12), Thorup Sportsrideklub (D7), Nordvestsjællands Rideklub (D4), Gråsten Rideklub af 2004 (D8), Ertebjerggård Sports Rideklub (D4) og Sportsrideklubben Thisted (D11).

 

 

Om Dressurens Venner
Foreningens formål er at fremme en visionær udvikling af dansk dressursport med henblik på at højne kendskabet og det faglige niveau. Dressurens Venner tilstræber at sætte fokus på dressurridning, at støtte dressursporten, at have opmærksomhed på talentudvikling og give dressuroplevelser af højt niveau.

Kilde: DRF, Susie Juhl

< Tilbage