< Tilbage

Velbesøgt medlemsarrangement med Hasse Hoffmann28-09-2019 - 19:00

Lørdag aften holdt Dressurens Venner et velbesøgt medlemsarrangement i samarbejde med Rid Bedre TV og Hillerød Horseshow.

Finn Saksø-Larsen, der er bestyrelsesmedlem i Dressurens Venner, bød de fremmødte medlemmer velkommen til en “faglig hyggesnak” om dressur forud for aftenens clinic, og efter at have fortalt om Dressurens Venners arbejde gav Finn Saksø-Larsen en grundig præsentation af aftenens hovedperson, berider Hasse Hoffmann, der lidt senere stod i spidsen for aftenens clinic til Hillerød Horseshow.

 

Herefter fortalte Hasse om sin egen dressurfilosofi og om hvordan han arbejder med hestene, så hestene får et så godt liv som muligt. For som Hasse Hoffmann siger:

 

“Hestene vælger ikke selv, om den får et godt liv. Det gør vi som mennesker og ryttere.”

 

Hasse Hoffmann mener, at man bør have stort fokus på, at hestene uddannes, så man ikke forkorter dens holdbarhed. Han kalder det “bæredygtigt” at uddanne hestene, så de holder til at ride dressur i mange år.

 

Medlemsarrangementet blev holdt i forbindelse med Hillerød Horseshow, som igen i år afholdes i FrederiksborgCentret med tre dages velbesøgt hestemesse og clinic lørdag aften. Hillerød Horseshow er støttet af Dressurens Venner.

< Tilbage