< Tilbage

Thorup Sportsrideklub vinder Dressurens Venner Cup på Fyn30-05-2016 - 20:50

Det blev et hold fra Thorup Sportsrideklub (THRS) i Odense, der vandt kvalifikationen af Dressurens Venner Cup hos Allerupgaard Rideklub lørdag d. 28. maj. Der var kamp om placeringerne, men med en samlet procent på 213.449% tog holdet fra Thorup Sportsrideklub sejren, og er dermed direkte videre til finalen den 8. - 11. september hos Herning Rideklub. 2. pladsen gik til Nr. Åby Rideklub (NÅR), der opnåede 210.603%, mens Hedensted og Omegns Rideklub (HDR) med 206.81% kunne tage 3. pladsen. Næste kvalifikation i turneringen finder sted sidst i juni hos Blåvandshuk Rideklub.

Sejr til Thorup Sportsrideklub

Otte hold var til start i denne kvalifikation af Dressurens Venner Cup, og de skulle alle ride en LA2. Sejren gik som nævnt til Thorup Sportsrideklub med følgende resultater: Sofie Nymark Vorm/Sarah Bernard B (72.069%), Birgitte Skovgaard/Treldegårds Senoir (71.121%), Signe Brix Christensen/ Superman (70.259%) og Maria Bay-Kastrup/Hønnerups Iridium (67.241%). Sammenlagt gav det 213.449%, og holdet kunne fortjent modtage rosetter og ærespræmier. Bedste individuelle resultat i klassen opnåede Kathrine Have Petersen og Bona´s Fair-Chas fra Nr. Åby Rideklub. Dommerne belønnede parrets ridt med 72.672%.

" Det gode ved Dressurens Venner Cup er sammenholdet - både på holdet, men også i klubben i forbindelse med konkurrencen," siger Signe Brix Christensen fra Thorup Sportsrideklubs vinderhold. Hun fortsætter: " Vi er naboklub til Allerupgaard, så udover det at vi lige kunne skridte op og hjem, så kom der jo rigtig mange fra vores klub og heppede på os. Det var en rigtig god dag, og de har super godt styr på det på Allerupgaard. Vi plejer at stille med et hold til turneringen, og vi har også været i finalen nogle gange før - og det er vi jo så igen i år, og det er fantastisk."

Kilde: DRF, Anne Marie K. Rasmussen