< Tilbage

Kjellerup og Omegns Rideklub vinder 1. kvalifikation af Dressurens Venner Cup08-05-2017 - 18:06

KOOR vinder 1. kvalifikation af Dressurens Venner Cup
Under blå himmel og masser af sol blev første kvalifikation af Dressurens Venner Cup 2017 afviklet hos Hjørring Rideklub (HJR) i weekenden. Holdet fra Kjellerup og Omegns Rideklub (KOOR) løb med sejren med samlet 211,897 %, mens holdet fra Brønderslev Rideklub (BRRK) blev nummer to med 205,432 % - og så gik tredjepladsen til hjemmebaneholdet fra Hjørring (HJR), der opnåede 196,811 %. I den kommende weekend rides anden kvalifikation i den landsdækkende turnering hos Allerupgaard Rideklub på Fyn.

 

KOOR videre til finalen
Syv hold var til start i årets første kvalifikation af den populære klubturnering Dressurens Venner Cup, og sejren gik altså til KOOR. Holdet bestod af Jane Katholm på QB. Rodgers (71,466 %), Karen Marie Bruun på Vimogårdens Ricardo (71,121 %), Marie Dige Søgaard på Svalegårdens Alanya (69,310 %) og Olivia Bülow på Kenny Rogers (67,500 %). Sammenlagt gav det holdet 211,897 %, og dermed var sejren og en finaleplads i hjemme. Det er det bedste hold fra hver kvalifikation, der går videre til finalen den 8. - 10. september i Herning.

 

 

Om Dressurens Venner Cup
Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam's. Cuppen afvikles over 6 kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles i september i Herning. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets rytter LA2 og to ryttere rider LA5.

Kilde: DRF, Anne Marie K. Rasmussen

 

 

 

< Tilbage