< Tilbage

Prinsesse Benedikte fylder 75 år29-04-2019 - 07:00

Dressurens Venners formand har fødselsdag i dag og blev fejret på fornem vis i Kolding lørdag.

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte, der er initiativtager til og stifter af Dressurens Venner, fylder 75 år i dag.

 

Prinsessens fødselsdag blev markeret i Kolding i lørdags med festligheder på Koldinghus, som Prinsessen er protektor for. Prinsessens store begejstring og engagement for dressursport er ikke til at komme uden om, og derfor var der selvfølgelig også heste til stede, da hun blev fejret på Koldinghus.

 

Blandt mange flere red både Gardehusarregimentet samt Cathrine Dufour på Bohemian og Daniel Bachmann Andersen på Zee Me Blue opvisning, og som den helt store overraskelse dukkede også Prinsessens yngste datter, Prinsesse Nathalie, op på Prinsesse Benediktes hest Digby, som Prinsesse Benedikte selv har avlet og opdrættet. Som den afsluttende finale i hesteshowet red datteren ind på den 22-årige vallak, der de seneste år har nydt pensionisttilværelse på Berleburg i Tyskland, og leverede en rørende opvisning for fødselaren og det talstærkt fremmødte publikum. Hele showet var sammensat af Dansk Varmblod, som Prinsessen også er protektor for.

 

Koldinghus markerer desuden Prinsesse Benedikte 75-års fødselsdag med særudstillingen ‘Prinsesse af tiden. H.K.H. Prinsesse Benedikte og 75 års Danmarkshistorie’, som Prinsessen også åbnede i lørdags.

 

I aften fejres Prinsessen på Amalienborg, hvor Hendes Majestæt Dronningen er vært ved en middag i Riddersalen i Christian VII's Palæ.

 

 

< Tilbage