< Tilbage

Kom til Hillerød Horseshow med Dressurens Venner og RidBedreTV24-05-2019 - 11:05

Sammen med RidBedreTV kan Dressurens Venner tilbyde nye og eksisterende medlemmer et attraktivt pakketilbud i forbindelse med Hillerød Horseshow.

Hillerød Horseshow afholdes i 2019 fra d. 27. til 29. september i FrederiksborgCentret, og igen i år kan Dressurens Venner i samarbejde med RidBedreTV og Hillerød Horseshow tilbyde både nye og eksisterende medlemmer en spændende oplevelsespakke.

 

Tilbuddet indeholder: 

  • Billet til clinic lørdag d. 28. september inkl. velkomstarrangement, et glas bobler samt snacks før clinic'en begynder plus mulighed for at springe køen over og adgang til messen alle tre dage (værdi 450,-) 
  • Medlemskab (støttemedlemskab) hos Dressurens Venner 2019 og 2020 inkl. masser af medlemsfordele (værdi 200,-) 
  • Gavekort på én måned til RidBedreTV's kæmpe videobibliotek til dig selv eller en du kender (værdi 79,-) 

Er man endnu ikke medlem af Dressurens Venner, er prisen for tilbuddet 290 kr., mens man som medlem af Dressurens Venner får det hele for 145 kr.

 

Det er berider, forfatter og foredragsholder Hasse Hoffmann, der står i spidsen for clinic'en lørdag aften. Til clinic'en vil fire forskellige ryttere på forskellige niveauer blive undervist, hvor fokus vil være at lære rytteren at træne hesten og gøre hesten mere holdbar og balanceret.

 

Clinic'en begynder kl. 19.30 og varer i tre timer. Der vil være en pause på 25 min. midtvejs, hvor vi byder på en øl eller vand, og hvor vi vil trække lod om 2x2 billetter til næste års medlemsarrangement blandt de fremmødte.
 

Du får tilbuddet ved at skrive til Lene hos Dressurens Venner på info@dressurensvenner.dk. 

 

Læs mere om Hillerød Horseshow her.
 

< Tilbage