< Tilbage

Vældgård og EOR videre til finalen i Dressurens Venner Cup12-06-2019 - 15:51

Det blev holdene fra Vældgård Sportsrideklub og Esbjerg og Omegns Rideklub, der løb med sejrene i weekendens afdelinger af Dressurens Venner Cup i hhv. Uggerhalne og Blåvandshuk. Holdene er dermed kvalificerede til finalen, der afvikles i Sportsrideklubben Vallensbæk til september.
 

Stærkt sammenhold og gode faciliteter

 

Med sammenlagt 211,638 % blev holdet fra Esbjerg og Omegns Rideklub vindere af søndagens kvalifikation i Dressurens Venner Cup i Blåvandshuk. Vinderholdet bestod af Henriette Krogh Sørensen og Shika (72.500 %), Christina Qvistgaard og Don Giovanni af Overvinholm (70.086 %), Malou Ruby Damkjær og Harley (67.759 %) og Sofie Due Mortensen og Dybdalgaard's Annemone (69.052 %). Se hele resultatet her. 

"Dagen var præget af opbakning, klubånd og kampgejst fra start til slut, og det var helt fantastisk at opleve. Derudover var vejret jo desværre ikke helt med os, men BRIK sørgede for at sikre rammerne, så alle fik en god tur trods orkanagtige vindstød” lyder det fra en yderst tilfreds Henriette Sørensen.

En stor oplevelse for både heste og ryttere

 

Mandag vandt holdet fra Vældgård Sportsrideklub kvalifikationen i Dressurens Venner Cup i Uggerhalne med sammenlagt 206,552 %. Vinderholdet bestod af Line Asmussen og DD Benissimo (68,276 %), Kristine Kleppe og Liberty (67,155 %), Marie Krabbe og Svalegårds Hot Diva (68,362 %) samt Lene Sigh Ladegaard og Fontaine VG (69,914 %).

"Det var en utrolig stor oplevelse at ride i så fantastiske omgivelser, og det var en super god træning for vores ungheste at få lov til at gå på en af de helt store baner,” siger en glad Lene Sigh Ladegaard fra vinderholdet.

Der er yderligere tre kvalifikationer i Dressurens Venner Cup, og de finder sted i Skive fra den 14-16. juni, og på Sjælland den 22.-23. juni i Frederiksværk Rideklub og på Fyn den 19.-21. juli i Allerupgaard Rideklub. Finalen afvikles den 6.-8. september i Sportsrideklubben Vallensbæk.

 

Kilde: DRF, Julie Servé Regtved

< Tilbage