< Tilbage

Jytte Lemkow skriver for Dressurens Venner25-07-2019 - 15:19

Det er med stor tilfredshed, at Dressurens Venner kan byde Jytte Lemkow velkommen som skribent på vores hjemmeside om stort og småt inden for dressurens verden.

Jytte Lemkow er en af Danmarks mest kyndige og erfarne skribenter inden for dressursporten. Gennem mere end 60 år har hun fulgt dressursportens udvikling på nærmeste hold. Som aktiv rytter i flere discipliner, der foruden naturligvis dressur tæller spring, jagt og ridning i damesaddel, har Jytte stor hesteerfaring. Hun har gennem mere end 30 år fungeret som dressurdommer både nationalt og internationalt med OL i 1980 i Moskva som højdepunktet. 

 

I de seneste 45 år har Jytte Lemkow tillige fungeret som freelanceskribent og -fotograf, og hun har i den forbindelse overværet adskillige internationale dressurmesterskaber. Ligeledes har Jytte Lemkow været aktiv i oversættelser af og forfatter til adskillige ridebøger, herunder Kyra Kyrklunds meget læste ”Dressur med Kyra”, der er oversat til seks sprog.

 

Jytte Lemkow har således et formidabelt fundament at bygge sine artikler på og læses dermed med stor respekt. Jytte Lemkow har sine holdninger til mange aspekter af sporten, som også vil komme til udtryk fremover. Disse er bygget på stor faglig indsigt, og Jytte vil have journalistisk frihed til at skrive, selv om det ikke nødvendigvis er et udtryk for Dressurens Venners holdning som forening.

 

Vi ser frem til dette samarbejde, der indledes med oplevelser fra Aachen 2019 og følges op med reportager fra EM i Rotterdam. En begivenhed der er særlig vigtig for Danmarks hold i år, da resultatet vil være afgørende for vor deltagelse ved OL i Tokyo i 2020.

 

Siden januar 2019 har Dressurens Venner haft en journalistisk medarbejder, Louise Wium Gothardt, som redaktør af hjemmeside og sociale medier. Dette sker som et led i foreningens udbygning af arbejdet med at formidle dressursporten til en stadig bredere kreds og tilbyde sine medlemmer indsigt i dressuren på alle niveauer.

 

P.B.V. FSL

< Tilbage