< Tilbage

Konkurrence på vores Instagram18-03-2019 - 15:00

Vind adgang til RidBedreTV og RideBetterTV.

Vores samarbejdspartner RidBedreTV er netop blevet lanceret i en engelsksproget version under navnet RideBetterTV. Dermed er muligheden for at lære fra ridesportens bedste trænere og ryttere nu tilgængelig til ryttere på alle niveauer fra hele verden.

 

I forbindelse med lanceringen har Dressurens Venner fået lov til at udlodde et års adgang til den danske version, RidBedreTV, og en måneds adgang til engelsksprogede RideBetterTV.

 

Man kan deltage i konkurrencen via dette opslag (kræver, at man har en Instagram-profil):

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONKURRENCE 🥳🥳🥳 Vil du have alle de gode fifs til at blive en bedre rytter af de dygtigste trænere og ryttere i ridesporten?🐴🔜🥇✨ Vores gode samarbejdspartner @ridbedretv har lanceret en engelsksproget version: @ridebettertv 🇬🇧✨🙌🏼 I den anledning giver vi vores Instagram-følgere chancen for at vinde ét års abonnement til @ridbedretv 🇩🇰 og én måned til @ridebettertv 🇬🇧, som man kan glæde en bekendt med! For at deltage i konkurrencen skal du synes godt om dette opslag, følge @dressurensvenner, @ridbedretv og @ridebettertv og kommenterer med en 🐴 herunder. Vi trækker en heldig vinder om en uge! 🍀🍀 Kender du udenlandske ryttere, der kunne blive glade for et abonnement på @ridebettertv, så del meget gerne ordet med dem!☺️ #dressurensvenner #ridebettertv #jointhemasterequestrians #dressur #dressage #equestrian #dressurhest #dressurpony #ridning #ridbedretv #trænmedsportensmestre #ridbedre #danskrideforbund #dressursåklart #horsesofinstagram #equestriansofinstagram ❗️Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Instagram❗️

Et opslag delt af Dressurens Venner (@dressurensvenner) den

< Tilbage