< Tilbage

Clinic om køb af hest04-04-2013 - 13:26

Dressurens Venner inviterer til clinic på Middelfart Ridecenter tirsdag den 16. april. 

Af Maria Evald

Den faglige godbid er en clinic med temaet: Valg af hest – det rette match. Clinicen starter kl. 17.45.

Clinicen, som starter kl. 17.45, ledes af den internationale dressurdommer og landsholdsdyrlæge Hans-Christian Matthiesen og Ridehestens redaktør Britt Carlsen. Formålet er at gøre tilskuerne klogere på, hvilke overvejelser man bør gøre sig, inden man køber.

- Det er vigtigt, at rytteren har et realistisk udgangspunkt, en god mavefornemmelse, og at de grundlæggende krav til hesten er på plads, siger Hans-Christian Matthiesen og tilføjer:

- Temperament, kapacitet og ambitionsniveau (hestens, rytterens og i kombination) skal passe sammen. Alle har en ide om, hvad de gerne vil have, men desværre går mange på kompromis, når de køber hest.

Salgssituationen set med rytterens øjne
Til clinicen medbringer hestehandler Klaus Munkedal fra Fyn forskellige heste og rytteren Sanne Henningsen. OL-rytteren Anna Kasprzak deltager med en af sine ungheste. Hestene bliver fremvist foran publikum som i en autentisk salgssituation. Undervejs vil spørgsmål fra publikum blive besvaret af panelet.

Læs mere om clinicen her.

Generalforsamlingen
Umiddelbart inden clinicen afholder Dressurens Venner sin årlige generalforsamling. Den foregår kl. 17.00 på Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart, Fyn. Dagsorden i henhold til vedtægterne, som kan læses her.

Alle er velkomne
Der er fri entre for sponsorer og medlemmer af foreningen. For øvrige, der har lyst til at overvære clinicen, er entreen 200 kr. Prisen inkluderer medlemsskab af foreningen for resten af 2013, hvis man ønsker det.

Spisning
Efter clinicen er der middag. Meld dig til middagen og deltag i hyggeligt samvær. Tilmelding senest onsdag den 10. april til tm@nissengroup.dk.

Foreningen håber på at se mange medlemmer, sponsorer og hesteinteresserede til dette faglige og sociale arrangement.

Yderligere info og tilmelding til clinic og evt. generalforsamling, kontakt venligst:
Sekretariatsleder Tove Højergaard på telefon 4040 7587 eller info@dressurensvenner.dk

< Tilbage