< Tilbage

Mød Dressurens Venner under JBK Horse Shows13-10-2010 - 15:55

Der venter et hav af fantastiske oplevelser, når JBK Horse Show om få dage slår dørene op til en af de største hestebegivenheder i år. Her kan du møde flere af de store, danske dressurstjerner og så er Dressurens Venner selvfølgelig også til stede. Kom forbi vores stand og støt dansk dressur. 

Af Michelle Bager

JBK Horse Shows og ECCO inviterer til ridesportsfest med oplevelser i verdensklasse. Børn, forældre og ridesportsinteresserede er inviteret til årets hestefest, når JBK Horse Shows og ECCO slår dørene op til stævne med Reem Acra FEI World CupTM dressur i Odense Congress Center den 14. – 24. oktober 2010.

Stævnet byder på dressur og springning i verdensklasse, shows, auktioner og temadage med oplevelser for heste-entusiaster på alle niveauer. Kort sagt bliver JBK Horse Shows årets hesteoplevelse.

Søndag står i familiens tegn på Nordea Familiedag den 24. oktober

Nordea og Tina Lund, står klar til at hygge om børnene, når Nordea Familiedag løber af stablen ved JBK Horse Shows søndag. Her er der planlagt flere aktiviteter for børnefamilierne, og Tina Lund skriver autografer, mens Peder Most Pigegarde og Odense Tumbling Team underholder.

Der bliver også rigtig Wild West-stemning, når alle får muligheden for at prøve kræfter med den mekaniske tyr, og der er selvfølgelig præmier til den bedste juniorcowboy. Rent sportsligt bliver der godt gang i begge haller med blandt andre dressur i verdensklasse i Reem Acra FEI World CupTM dressur kür-finalen, tre-stjernet kür og flere spændende springklasser.

Shows, ridesport og underholdning 

Kopenhagen Fur Show Aften blænder op for show i verdensklasse med Amin Jensen som konferencier lørdag aften. Her kan I blandt andet opleve tjekkiske Honza Blaha optræde med et hesteshow. Copenhagen Show Band sørger for en musikalsk oplevelse, mens man også kan opleve hestekræfter af kød og blod dyste mod hestekræfter af motor og benzin. Derudover er der mulighed for at se de bedste springryttere i flyvende fart, når der skal dystes på tid.

Lørdag er også dagen, der byder på spændende dressur og springning i både nationale og internationale klasser, samt kvalifikation til finalen i Reem Acra FEI World CupTM dressur-klassen. Billetter kan købes på BILLETNET, men sælges også ved indgangen, og det er muligt at købe særskilt billet til aftenshowet.

Mekka for avlsinteresserede 

Fredag står i avlens tegn i Odense, hvor der bliver rigtig meget at se på for besøgende med interesse for avl og opdræt. Dagen byder blandt andet på finaler i Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste i dressur, hvor nogle af verdens bedste ungheste kan opleves.

Både i år og sidste år høstede de danske ungheste medajler ved VM, og igen i år er mange af dem til start ved JBK Horse Shows. Fredagen afsluttes med en auktion over udvalgte føl og spring- og dressurheste.

< Tilbage