< Tilbage

Flotte danske præstationer i fantastisk kür-finale26-08-2013 - 16:16

Danmark havde to ekvipager med i kürfinalen ved EM i Herning. Anna Kasprzak sluttede med Donnperignon som nr. 7, mens Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Digby blev nr. 9.

Af Eva Bundgaard

Stævnepladsen i Herning har under hele EM-ugen været begunstiget med godt vejr, hvilket givet var en medvirkende årsag til, at 61.500 billetter var solgt til arrangementet. Både lørdag, lørdag aften og søndag var det et komplet udsolgt stadion, som dannede de perfekte rammer om, at europamestrene 2013 i 16 klasser og dicipliner blev fundet.

Det blev igen Valegro og Charlotte Dujardin, som trak det længste strå i kampen om guldmedaljen. Charlotte stod for nervepresset og red sin kür fra OL i London, musikmæssigt var timingen perfekt - og publikum kunne bare nyde den overlegenhed, hvormed ekvipagen fik dressur på absolut verdensniveau til at se helt ukompliceret ud.

Også Helen Langehanenberg fik vist Damon Hill NRWs fantastike potentiale, og til trods for et par småproblemer undervejs fik de viste en kür af meget høj kvalitet.

Adelinde Cornelissen og Jerich Parzival leverede en fremragende præstation, og blev for det belønnet med sin anden individuelle bronzemedalje i Herning.

De to danske ekvipager, Anna Kasprzak med Donnperignon og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein med Digby, mødte begge stor opbakning fra det danske hjemmepublikum. Begge kvitterede med flotte og overbevisende ridt, som udløste placeringer som henholdsvis nr. 7 og 9.


  
  

< Tilbage