< Tilbage

World Cup-sejr til Anna20-10-2013 - 20:57

Som i lørdagens Grand Prix red Anna Kasprzak og Donnperignon også kürsejren hjem ved Reem Acra FEI World Cup ved JBK Horse Shows. World Cup-debutanterne, Nanna Skodborg Merrald og Millibar, leverede næstbedste danske resultat og sikrede sig en imponerende 4. plads, mens Malene Folmer Jensen og Acapello Foldager blev nr. 11 og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Fabienne blev nr. 14.

Af Eva Bundgaard

Unge danske ekvipager World Cup brillerede i Odense

Anna Kasprzak og Donnperignon har for alvor redet sig ind blandt verdens bedste dressurekvipager. Det demonstrerede den unge ekvipage, da det for anden dag i træk blev til sejr i World Cuppen ved JBK Horse Shows i Odense. Ekvipagen leverede en flot kür til 80,575 % – 0,5 % fra nærmeste konkurrent, svenske Tinne Vilhelmson-Silfven og Don Auriello. 3. pladsen gik til tyske Isabell Werth på Don Johnson med en kür til 79,400 %.

Helt imponerende var klassens 4. plads, der blev besat af World Cup-debutanten Nanna Skodborg Merrald på Millibar. Ekvipagen leverede en super kür til 78,325 %, og meget tyder på, at vi her har endnu et ungt dansk dressurtalent på vej til den internationale elite.

En anden World Cup-debutant, Malene Folmer Jensen og Acapello Foldager, fik også leveret en fin kür, som domerne bedømte til 70,675 %, hvilket udløste en 11. plads. Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Fabienne red et kür-program til 66,400 % og endte på en 14. plads i klassen.

Kilde: Dansk Ride Forbund.

Læs mere her:

JBK Horse Shows, Odense

< Tilbage