< Tilbage

Dressurens Venner Cup: Sejr til Rideklubben Hadsund10-08-2020 - 19:04

Rideklubben Hadsund vandt kvalifikationen i Dressurens Venner Cup til stævnet i Brønderslev den 6. august. De fire ryttere fra Hadsund har kendt hinanden altid og er meget stolte af at kunne repræsentere deres klub.

Artiklen er bragt i samarbejde med Dansk Ride Forbund og Ridehesten.com.

 

"Det var en rigtig fed oplevelse, solen skinnede, hestene var med os, og vi havde en dejlig dag," fortæller Benedikte Brøndum på 23 år, som red på Mango E e. Fly Society XX/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri E).

 

Den 6. august vandt holdet fra Rideklubben Hadsund, hvor Benedikte rider, kvalifikationen til Dressurens Venner Cup til stævnet i Brønderslev. 

 

Holdet bestod af Benedikte Brøndum på Mango E, som red til 69,483 procent, Sofie Østergaard Jensen på Malika som red til 67,500, Ditte Dahl-Andersen og Heywood af Lykkebo e. Connery/Travell (opdr. Linda Abraham) og Amalie Overgaard Hamann og Lunaria e. L'Espoir/Racin Ace XX (opdr. Sussi Koldby), som red til 73.104 procent. 

 

Holdet fik i alt 210.087 procentpoint. I alt deltog otte klubhold i torsdagens kvalifikation. 

 

"Det er første gang, at jeg deltager i Dressurens Venner Cup. Os fire piger på holdet har kendt hinanden siden, at vi gik i elevskolen sammen, og det er bare super fedt at få lov til at repræsentere vores lille klub. Det er vi stolte af," siger Benedikte Brøndum. 

 

Se hele resultatet her.

< Tilbage