<

Glædelig jul og godt nytår!22-12-2020 - 10:00

Julehilsen fra bestyrelsen i Dressurens Venner.

Den globale pandemi gjorde 2020 til et år, vi sent vil glemme. De olympiske lege i Tokyo, som skulle være årets helt store højdepunkt, blev udsat. Men takket være en dedikeret indsats fra ryttere, arrangører, sponsorer, publikum og klubber lykkedes det alligevel at opleve dansk dressur på topplan. Og her kan vi med glæde konstatere, at niveauet ikke har lidt under pandemien. Landets elevskoler blev udfordret af forsamlingsforbud og restriktioner, men også her viste det sig, at der skulle mere end global pandemi til at fjerne begejstringen ved at ride. 

 

Dressurens Venner har igen i år haft fornøjelsen af at bringe Jytte Lemkows skarpe klummer om dansk topdressur, ligesom vi har bragt flere interviews på vores hjemmeside, hvor en adventsføljeton om året der gik er seneste eksempel. Vi glæder os til, det vil fortsætte i det kommende år.

 

Vi ser med stor optimisme frem mod 2021, hvor normaliteten forhåbentlig vil indfinde sig igen, og vi kan mødes og glædes over den sport, vi holder så meget af – hvad end det er på elite- eller klubniveau.

 

Med ønske om en glædelig jul og et godt nytår

Bestyrelsen i Dressurens Venner

<