JBK Horseshow 2016 er i fuld gang

For sidste gang afholdes JBK Horseshow i Odense med FEI World Cup i dressur i den kommende weekend.

Fredag den 21. oktoberkl. 14.00 er der championatsfinaler for 4, 5, og 6 års heste.

Lørdag den 22. oktober kl. 12.00 er der FEI World Cup Grand Prix

Søndag kl. 14.15 FEI World Cup kür  

KOOR vandt Dressurens Venner Cup 2016

Lørdag og søndag er finalen i Dressurens Venner Cup blevet afviklet i Herning Rideklub, hvor også DRF-mesterskabet for klubhold er blevet afgjort. Efter to spænende dage stod det klart, at Kjellerup Og Omegns Rideklub (KOOR) kunne stille sig øverst på skamlen til slut og lade sig hylde som vinder af cuppen. 2. pladsen gik til Ertebjerggaard Sportsrideklub (ESRK), mens hjemmebaneholdet fra Herning Rideklub (HER) blev nr. 3.

Herning Rideklub klar til finale i Dressurens Venner Cup

Det bliver en festlig weekend i dressurens tegn, når Herning Rideklub afvikler DRF-mesterskaberne i dressur for klubhold og finalen i Dressurens Venner Cup. Hele 22 hold er klar til start i mesterskabet, så der bliver hård kamp om medaljerne. Alle seks kvalificerede hold - heriblandt hjemmeholdet fra Herning Rideklub - er også klar til finalen i Dressurens Venner Cup, så der er god grund til at tage et smut forbi Herning Rideklub og opleve dansk holddressur i særklasse. Søndagens finaleklasser kan også ses direkte på Zibra Sport.

Herning Rideklub vinder sidste 6. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

Ikke mindre end 13 hold var til start i den 6. og sidste kvalifikation af Dressurens Venner Cup, som blev afholdt af Viborg rideklub (VIR) i weekenden. Holdet fra Herning Rideklub (HER) fik det bedste resultat og vandt kvalifikationen, og dermed er holdet videre til finalen 8. - 11. september på hjemmebane., idet Herning Rideklub er vært for finalen.

Sejr til FVR i 5. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

I weekenden var Heslegård Sportsrideklub (HGS) vært for den 5. kvalifikation af Dressurens Venner Cup.

Ti hold var meldt til start, og kvalifikationen blev vundet af holdet fra Frederiksværk Rideklub (FVR) i tæt opløb med holdet fra Midtsjællands Rideklub (MSR). FVR har dermed kvalificeret sig til finalen den 8. - 11. september hos Herning Rideklub.