DM i dressur på Broholm Gods

Der bliver gratis adgang for aktive medlemmer af Dressurens Venner fredag den 7. juli 2017

ESRK vinder 5. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

 

Ertebjerggaard Sports Rideklub (ESRK) løb med sejren i den 5. kvalifikation af Dressurens Venner Cup, der blev afviklet hos Ringsted Sports Rideklub (RSR4) i weekenden. Holdet er dermed videre til finalen den 8. – 10. september i Herning Rideklub.

 

Hjemmebanesejr til Gråsten Rideklub i 4. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

Pinsesøndag afviklede Gråsten Rideklub (GRR4) fjerde kvalifikation af Dressurens Venner Cup. Fire hold var til start, og det blev værternes hold nr. 2 (GRR4 Hold 2), der løb med sejren og en plads i turneringsfinalen til september. Sydjysk Rideklub Rødekro (SRR) blev nr. 2, mens GRR4 Hold 1 blev nr. 3 og Sønderborg Rideklub (SØR) blev nr. 4. Det var første gang, at GRR4 afviklede en kvalifikation i den populære turnering.

Hestevelfærdsprisen 2017

Deltagerne i Dressurens Venner Cup 2017 vil i år kunne søge om at vinde hestevelfærdsprisen på 10.000 kr. plus en gave fra Stelton.

Dvs. at alle der har deltaget i 2017 enten som rytter eller som klub kan søge.

 

Nordvestsjællands Rideklub vinder 3. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

Tredje kvalifikation af Dressurens Venner Cup blev afviklet under en strålende blå himmel hos Glostrup Rideklub (GLK) fredag eftermiddag. Seks hold var til start i kvalifikationen, og sejren gik til Nordvestsjællands Rideklub (NVR) med 140,977%. Det betyder, at holdet nu har adgang til finalen i Herning i september. Andenpladsen gik til holdet fra Noagård Rideklub (NOA) med 138,333%, mens Vordingborg Sportsrideklub (VOSK) tog tredjepladsen med 136,207%. Fjerde kvalifikation afvikles 3.-5. juni hos Gråsten Rideklub (GRR4).