Glostrup Rideklub er klar til Dressurens Venner Cup

Fredag den 26. maj afvikles tredje kvalifikation af Dressurens Venner Cup hos Glostrup Rideklub (GLK).  Der er seks hold meldt til start, men alt i alt er der 250 starter i dressurklasserne henover stævnedagene, så det bliver en weekend med masser af dressur. Det er første gang, at Glostrup Rideklub er vært for en kvalifikation af Dressurens Venner Cup, og de glæder sig til at afholde den festlige klubturnering.

Thorup Sportsrideklub vinder 2. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

Det blev Thorup Sportsrideklub, der løb med sejren, da anden kvalifikation af Dressurens Venner Cup blev afviklet hos Allerupgaard Rideklub på Fyn i weekenden. Holdet, der bestod af Bertha Schioldan Lund, Line Marianne Andrup Meier, Signe Brix Christensen og Lisbeth Østergaard, er nu direkte videre til finalen i september i Herning Rideklub. Tredje kvalifikation rides sidst i maj hos Glostrup Rideklub på Sjælland.

Vellykket arrangement på Blue Hors

Onsdag den 10. maj 2017 afholdt Dressurens Venner generalforsamling på Blue Hors, hvorefter der blev fremvist dejlige heste i en interessant clinic med landstræner i dressur Nathalie zu Sayn Wittgenstein. Under den efterfølgende middag var der indlæg med landstræneren og foreningens nye samarbejdspartner Rid Bedre TV. Dette samarbejde vil give både aktive og støttemedlemmer nye fordele.

Læs mere:

Allerupgaard Rideklub er klar til 2. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

I weekenden den 13. - 14. maj 2017 er Allerupgaard Rideklub (AGR) på Fyn vært for anden kvalifikation af Dressurens Venner Cup. Otte hold er meldt til den populære klubturnering i dressur, der rides søndag middag. Arrangørerne glæder sig meget til en festlig stævneweekend, der udover Dressurens Venner Cup også byder på  Topponyer Stil Cup.

Kjellerup og Omegns Rideklub vinder 1. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

KOOR vinder 1. kvalifikation af Dressurens Venner Cup
Under blå himmel og masser af sol blev første kvalifikation af Dressurens Venner Cup 2017 afviklet hos Hjørring Rideklub (HJR) i weekenden. Holdet fra Kjellerup og Omegns Rideklub (KOOR) løb med sejren med samlet 211,897 %, mens holdet fra Brønderslev Rideklub (BRRK) blev nummer to med 205,432 % - og så gik tredjepladsen til hjemmebaneholdet fra Hjørring (HJR), der opnåede 196,811 %. I den kommende weekend rides anden kvalifikation i den landsdækkende turnering hos Allerupgaard Rideklub på Fyn.