ERSK og RISK videre til finalen i Dressurens Venner Cup

I weekenden blev der afviklet kvalifikation af Dressurens Venner Cup i Blåvandshuk Rideklub (BRIK) og Ringsted Sports Rideklub (RSR4). I Ringsted gik sejren til Ertebjerggaard Sports Rideklub (ERSK) og i Blåvandshuk vandt Riisgaard Sportsrideklub (RISK). Begge hold er nu videre til finalen i september. Næste kvalifikation er den 30. juni - 1. juli hos Frederiksværk Rideklub.

BRIK og RSR4 er klar til Dressurens Venner Cup

Den kommende weekend afvikles Dressurens Venner Cup i både Blåvandshuk Rideklub (BRIK) og Ringsted Sportsrideklub (RSR4). Begge klubber har været vært for Cuppen i flere år og glæder sig til at afholde endnu en kvalifikation af turneringen, der er med til at skabe fællesskab og holdånd på stævnepladsen.

Lis Hartels Mindepris til Hasse Hoffmann

Lis Hartels Mindepris blev traditionen tro uddelt i forbindelse med kür finalen ved DM i dressur på Broholm Gods.

Prisen gives til en person, som har ydet en ekstraordinær indsats for at fremme dressursporten i Danmark.

I år blev prisen tildelt berider Hasse Hoffmann.

Sejr til Kjellerup Sportsrideklub i 1. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

 

 

Dressurens Venner Cup blev skudt i gang hos Hjørring Rideklub (HJR) i lørdags den 2. juni. Ni hold var til start i 1. kvalifikation af den populære klubturnering, og det blev holdet fra Kjellerup Sportsrideklub, der sikrede sig sejren og dermed en plads i finalen til september.

Dressurens Venner Cup 2018 skydes i gang hos Hjørring Rideklub

 

Så er vi klar til en ny sæson med Dressurens Venner Cup, og starten går denne weekend hos Hjørring Rideklub (HJR). Ni hold er klar til start i 1. kvalifikation af den populære klubturnering, der rides lørdag formiddag i de naturskønne omgivelser ved Hjørring.