Julehilsen fra Dressurens Venner

Med tak til vore sponsorer og medlemmer for venlig støtte til dansk dressursport, ønsker vi alle en Glædelig Jul samt et lykkebringende Nytår

Gratis billetter til World Cup i Herning 2018

Vi kan tilbyde foreningens medlemmer gratis billetter til FEI World Cup dressur i Boxen i Herning søndag den 21. oktober 2018.

Ertebjerggaard sejrede i Dressurens Venner Cup 2018

Finalen i Dressurens Venner Cup 2018 blev en spændende affære, men efter tæt løb blev det holdet fra Ertebjerggaard Sports Rideklub, der til slut kunne stille sig øverst på podiet. 2. pladsen gik til Kjellerup Sportsrideklub, mens holdet fra Midtsjællands Rideklub blev nr. 3. Finalen blev holdt hos Sportsrideklubben Vallensbæk sammen med Agria DRF-mesterskabet i dressur for klubhold. 

 

SIV klar til finalen i Dressurens Venner Cup

Der er holddressur på programmet, når Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV) denne weekend afvikler Agria DRF-mesterskabet i dressur for klubhold og finalen i den landsdækkende holdturnering Dressurens Venner – Cup. Programmet er tætpakket for hele 19 hold stiller til start i Agria DRF-mesterskabet – heriblandt to hjemmebanehold fra Vallensbæk og sidste års guld- og sølvvindere fra Ertebjerggaard Sportsrideklub. Finalen i Dressurens Venner – Cup byder på fem hold, der har kvalificeret sig i løbet af foråret og sommeren.

Fantastisk pakketilbud til Hillerød Horsehow, Dressurens Venner og Rid Bedre TV!

Forkæl dig selv og/eller en du kender med clinic, bobler, 3 dages hestemesse, støttemedlemsskab af Dressurens Venner og gavekort til Rid Bedre TV (værdi 729,-kr.)