Hilsen fra vinderne af Dressurens Venner-Cup 2015

På vegne af Kjellerup og Omegns Rideklub (KOOR) og mine holdkammereater til Dressurens Venner-Cup, vil jeg gerne sige tak for de utrolig flotte præmier vi fik tildelt som vindere til finalen i Middelfart d. 19-20. september. Holdet bestod af Marie Witt, Karen Bruun, Katrine Rosa Bjørklund og Stinna Foldberg Nielsen.

Sejr til Kjellerup Rideklub i Dressurens Venner-Cup finalen

I dag blev 2. afdeling af finalen i Dressurens Venner - Cup afviklet på Middelfart Ridecenter (MRC). Seks klubhold var kvalificeret til finalen, og efter gårdsdagens ridt havde Kjellerup og Omegns Rideklub (KOOR) lagt sig i spidsen for konkurrencen. Det resultat blev der ikke pillet ved, og det var derfor holdet fra Kjellerup, der vandt den prestigefyldte cup for C-stævneryttere. Ertebjerggaards Sports Rideklub blev nr. 2, mens Hovgaard Rideklub blev nr. 3.

Kjellerup og Omegns Rideklub har taget føringen i Dressurens Venner-Cup

Alle ryttere har været på banen lørdag, og alle skal på banen igen i dag søndag. Procenterne fra begge dage lægges sammen og dermed findes vinderne. Som nævnt kom Kjellerup og Omegns Rideklub (KOOR) bedst fra start med 211,567%. Ertebjerggaard Sports Rideklub (ESRK) red sig ind på en en foreløbig 2. plads med 210,121%, mens Hovgaard Rideklub (HRS) med 210,814% kunne indtage 3. pladsen.

JBK stævnet i Odense

Den tyske ponyrytter Nadine Krause har været suveræn ved JBK stævnet i de 3 ponydressurklasser sponsoreret af Dressurens Venner.


Dressurens Venner. Herskabsstalden, Bedervej 101. 8320 Mårslet. Tlf 28 59 86 27. info@dressurensvenner.dk