KOOR vinder 1. kvalifikation af Dressurens Venner Cup

Under en flot blå himmel kunne Hjørring Rideklub (HJR) søndag den 1. maj afvikle årets første kvalifikation i Dressurens Venner Cup.

Seks hold havde meldt til start, og med en samlet procent på 213.362 kunne holdet KOOR - fra Kjellerup og Omegns Rideklub - fortjent tage sejren. Næste kvalifikation finder sted den 28. - 29. maj, både i Allerupgaard Rideklub på Fyn og Ringsted Sportsrideklub på Sjælland, mens finalen afholdes den 8. - 11. september i Herning Rideklub.

Hjørring Rideklub klar til Dressurens Venner Cup

I weekenden d. 29. april - 1. maj er Hjørring Rideklub (HJR) vært for årets første kvalifikation af Dressurens Venner Cup. Cuppen er en landsdækkende turnering for klubhold i dressur, og hos Hjørring Rideklub er det efterhånden blevet en tradition, at afholde en kvalifikation i løbet af foråret.

I år har seks hold meldt til start i det nordjyske, og turneringen skydes i gang søndag kl. 13.00 i forhåbentligt dejligt solskinsvejr.

Generalforsamling i Dressurens Venner

Årets generalforsamling foregår mandag den 23. maj 2016 kl. 17.30 på Asminderød Kro i Fredensborg.

Kl. 18.00 vil der være foredrag med dyrlæge Nicolaj Jarløv med emnet: Nye måder at diagnosticere rideheste på. Ridehestens problemstillinger ud fra et hestevelfærds synspunkt.

Kl. 19.00 er der middag med indlæg af OL dommer Susanne Baarup og OL holdleder Kimi Nielsen "Frem mod OL i Rio",  og vi vil vise billeder/filmklip fra tidligere års OL dressur kommenteret af Susanne Baarup.

Ny velfærdspris

I samarjede med Hestens Værn stifter Dressurens Venner en ny velfærdspris.

Formålet er, at sætte fokus på  god hestevelfærd.

Prisen skal uddeles første i gang i år i forbindelse med DM i dressur på Broholm i juni måned.


Dressurens Venner. Herskabsstalden, Bedervej 101. 8320 Mårslet. Tlf 28 59 86 27. info@dressurensvenner.dk