< Tilbage

Penge til dressurryttere, heste og stævneafholdelse01-05-2010 - 16:03

Så har Dressurens Venner igen uddelt støttekroner til både enkelte ryttere, landsholdet i dressur og til World Cuppen i Odense.

Af Michelle Bager

Den første pulje går til de nykårede danske mestre for henholdsvis Juniorer og Young Riders. De får hver  5.000 kroner. Altså støtter Dressurens Venner samlet set med 10.000 kroner til de danske talenter.

DRF får bidrag

Verdensmesterskaberne står for døren og derfor støtter Dressurens Venner naturligvis også landsholdet, så præstationerne kan være i top. Dansk Rideforbund får derfor samlet set kr. 100.000 kroner.

Pengene er øremærket til følgende:

- 50.000 kroner går til at holdet kan få en dansk dyrelæge med til stævnet i USA.

- 25.000 går til at betale foder til landsholdshestene.

- 25.000 går til telefonkort, så rytterne og holdet kan tale sammen under konkurrencedagene. Desuden giver puljen mulighed for at lave sociale arrangementer i Lexington. 

World Cup og JBK Horse Shows

Dressurens Venner vil fortsatte bakke op om det årlige World Cup-stævne i Odense, hvor man kan se nogle af verdens bedste dressurryttere og deres heste i vigør. Derfor støtter Dressurens Venner JBK Horse Shows med kr. 40.000. Foreningen vil også være fysisk tilstede med en stand i Arena Fyn, hvor man håber at kunne møde nye medlemmer.

Flere dressurvenner

Medlemstallet i Dressurens Venner er i øvrigt steget i 2010. Det er man glade for, da det betyder flere muligheder for dansk dressur.

- Vi vil fortsat være til stede ved de største dressurarrangementer i Danmark, hvor vi vil sælge sælge vores radioer og informere om foreningens arbejde og formål, siger foreningens sekretariatsleder Tove Højergaard.

< Tilbage