< Tilbage

Hillerød mestre i dressur for hold20-06-2010 - 20:34

Dansk Ride Forbunds Mesterskab i holddressur blev afviklet i weekenden i Bernstorffsparken. Det blev Hillerød Sportsrideklub, der løb med mesterskabet.

Selvom det blev nordsjællænderne fra Hillerød Sportsrideklub, der løb med mesterskabet, så kom Hvalsø Rideklub ind på en flot 2. pladsen og Holte Rideklub på 3. pladsen. Nummer fire, fem og seks blev henholdsvis Frederiksværk Rideklub, Eriksminde Sportsrideklub og Rideklubben Ørsted Holme.


Rekorddeltagelse i Bernstorffsparken

Det var 5. år Sportsrideklubben var værter for stævnet og det er glædeligt at se, at vedholdenhed lønner sig. Stævnet i Bernstorffsparken satte ny rekord med deltagelse af 16 hold, der repræsenterede hele landet. Klubber fra Jylland, Fyn og Sjælland ville være med i kampen om mesterskabstitlen.

Det er 2 af Sportsrideklubbens faste støtter - Axel V. Christensens Fond og Jytte Abildgaards Fond - der sponserede mesterskabet, hvor der blev redet om mere end kr. 40.000.

- Vi har haft et super stævne og folk er glade, alt er forløbet så fint og vi har lige bortset fra et par byger lørdag haft godt vejr. Vi har fået mange tilbagemeldinger fra ryttere som helt sikkert kommer igen til næste år og det er også et succeskriterie for os, siger Helle Krasnik, Sportsrideklubbens dressurudvalgsformand.

Ingen landsholdsryttere ved stævnet

Det er noget som dagens dommer Anne-Mette Binder også kan tilslutte sig.

- Her er en rigtig god stemning og man mærker, at folk har en god fællesskabsoplevelse. Selvfølgelig er det ærgerligt, at landholdsrytterne er optaget af et stævne i Middelfart, men det har måske fået nogle andre til at stille op som måske eller ikke ville ha’ gjort det. Nogle for hvem det primære mål ikke er at vinde, men at deltage, samle erfaring og lære, og det synes jeg også, der skal være mulighed for. Samtidig er det jo et rigtig godt stævne, her er gode kræfter og en organisation som har prøvet det før og som ved hvad der skal til at løfte opgaven. Det er rart at se, siger Anne-Mette Binder.

Næste gang der er stævne i Sportsrideklubben er fra den 20. – 22. august hvor det jo drejer sig om det trestjernede CDI stævne, 1st. Horse International, der er det sidste stævne inden VM i Kentucky.

Artiklen er skrevet af Dansk Ride Forbund.

< Tilbage