< Tilbage

Dressurens Venner har fået ny hjemmeside01-10-2011 - 10:02

Dressurens Venner har moderniseret deres hjemmeside hen over sensommeren. Dressurensvenner.dk byder i dag på mange nye billeder og mere end 100 artikler. Ambitionen er, at siden vil være med til at tiltrække flere sponsorer og nye medlemmer. 

Af Maria Evald

Foreningen mente, at den gamle side trængte til at blive støvet af og få et ansigtsløft. Derfor er siden blevet moderniseret, så den nu fremstår i et mere eksklusivt og tidssvarende design og med flere funktioner.

Efter et langt tilløb og forarbejde hen over sensommeren er siden nu kommet online. Den er lavet af Wiegaarden/Go2net.dk i samarbejde med fotograf Ann Malmgren og foreningens webredaktør, journalist Maria Evald.

Virtuelt visitkort 

Dressurens Venner ønsker at øge fokus på dressursport og tiltrække flere medlemmer, sponsorer og bidragydere. Her er hjemmesiden en vigtig platform som foreningens ansigt udadtil. 

Derfor bliver siden løbende opdateret med nyheder og billeder om dressursport generelt, f.eks. resultater fra ind- og udland, portrætter, artikler om ryttere, der modtager legater, stævner og nyt om foreningens arbejde. 

Dressurensvenner.dk bliver i øjeblikket besøgt af mere end 400 unikke brugere hver måned, og vi håber, at endnu flere vil lægge vejen forbi foreningens webportal. 

Til at starte med kan der dog stadig findes fejl og mangler. Derfor beder vi om din forståelse. Derudover hører vi meget gerne din mening, forslag eller kommentarer til den nye hjemmeside.

Send en mail til webredaktøren, mariaevald@live.dk.

< Tilbage