< Tilbage

Ny dressurformand 12-03-2012 - 20:37

Pernille Bigaard gør comeback som ny formand for dressurudvalget under Dansk Ride Forbund. 

Af Maria Evald

I et helt år har formandsposten været tom, men nu indtages posten af en erfaren kvinde. Det er derssurrytter og advokat Pernille Bigaard. Hun har tidligere været dressurudvalgsformand gennem en to-årig periode fra 2007-2009 før den tidligere formand Hans-Christian Matthiesen, der også er medlem af bestyrelsen i Dressurens Venner.

Pernille Bigaard har redet siden hun var barn og har i dag to heste, som hun rider på MB-niveau. Bigaard var i 2005 – 2007 formand for Holte Rideklub, inden hun blev formand for dressurudvalget. Nu er hun efter tre års pause klar til at tage tøjlerne igen.

Iifølge en pressemeddelelse fra Dansk Ride Forbund siger den nye formand, at hu har en stærk vision om at udvikle sporten på alle fronter. 

- En absolut mærkesag for mig er at udvikle og udbrede dressursporten på alle niveauer. Det kræver, at vi arbejder målrettet på at sikre gode ride- og stævnemuligheder for alle. Derfor skal vi styrke samarbejdet og dialogen med klubberne, for det er også her, vi henter ryttere, dommere og øvrige officials – derfor skal vi hjælpe klubberne, så meget som vi kan, siger Pernille Bigaard. 

Pernille Bigaard er 58 år og gift, bor i Hellerup og er partner og advokat hos Plesner.

< Tilbage