Glædelig Jul og Godt Nytår 21-12-2015 - 19:47

Hermed et lille tilbageblik på året der gik i Foreningen Dressurens Venner og den danske dressurverden.... Læs mere

JBK stævnet i Odense 13-10-2015 - 13:42

Den tyske ponyrytter Nadine Krause har været suveræn ved JBK stævnet i de 3 ponydressurklasser sponsoreret af Dressurens Venner.... Læs mere

Hilsen fra vinderne af Dressurens Venner-Cup 2015 23-09-2015 - 13:34

På vegne af Kjellerup og Omegns Rideklub (KOOR) og mine holdkammereater til Dressurens Venner-Cup, vil jeg gerne sige tak for de utrolig flotte præmier vi fik tildelt som vindere til finalen i Middelfart d. 19-20. september. Holdet bestod af Marie Witt, Karen Bruun, Katrine Rosa Bjørklund og Stinna Foldberg Nielsen.... Læs mere

Sejr til Kjellerup Rideklub i Dressurens Venner-Cup finalen 21-09-2015 - 08:58

I dag blev 2. afdeling af finalen i Dressurens Venner - Cup afviklet på Middelfart Ridecenter (MRC). Seks klubhold var kvalificeret til finalen, og efter gårdsdagens ridt havde Kjellerup og Omegns Rideklub (KOOR) lagt sig i spidsen for konkurrencen. Det resultat blev der ikke pillet ved, og det var derfor holdet fra Kjellerup, der vandt den prestigefyldte cup for C-stævneryttere. Ertebjerggaards Sports Rideklub blev nr. 2, mens Hovgaard Rideklub blev nr. 3.... Læs mere

Kjellerup og Omegns Rideklub har taget føringen i Dressurens Venner-Cup 20-09-2015 - 09:20

Alle ryttere har været på banen lørdag, og alle skal på banen igen i dag søndag. Procenterne fra begge dage lægges sammen og dermed findes vinderne. Som nævnt kom Kjellerup og Omegns Rideklub (KOOR) bedst fra start med 211,567%. Ertebjerggaard Sports Rideklub (ESRK) red sig ind på en en foreløbig 2. plads med 210,121%, mens Hovgaard Rideklub (HRS) med 210,814% kunne indtage 3. pladsen.... Læs mere

Middelfart Ridecenter klar til Dressurens Venner-Cup finale 16-09-2015 - 12:44

Der er lagt op til et festligt stævne med hele to holdturneringer, når der i weekenden afvikles både finale i Dressurens Venner-Cup samt DRF-mesterskab for hold i dressur på Middelfart Ridecenter (MRC).... Læs mere

Rideklubben Falken vandt Dressurens Venner Cup i Sportsrideklubben 15-09-2015 - 12:37

Den sidste indledende afdeling af Dressurens Venner Cup foregik ved Sportsrideklubbens C stævne den 15-16/8 2015... Læs mere

Dansk 8. plads í holdkonkurrencen ved EM i dressur 13-08-2015 - 20:48

Det lykkedes desværre ikke at opnå OL kvalifikation til Rio i 2016 for det danske hold. Nu må der satses på at tre ryttere kan opnå individuel kvalifikation, så vi på den måde kan stille et hold i stedet for.... Læs mere

Skive Rideklub vandt Dressurens Venner Cup i Tørring 13-08-2015 - 16:10

Lørdag den 1. august blev Dressurens Venner Cup for første gang afviklet i Tørring Rideklub, og det skete i højt humør ved klubbens store C-stævne. Det blev holdet fra Skive Rideklub, der med et enkelt mulehår foran Bjerringbro Rideklub kunne stille sig øverst på sejrsskamlen.... Læs mere

EM i dressur i Aachen er igang 12-08-2015 - 13:35

Det danske hold er meldt klar selvom de fik en forskrækkelse, da Anne Kasprzak blev sparket af sin hest under dyrlægetjekket tirsdag. Første danske rytter Rikke Svane på Finckenstein TSF har været på banen onsdag.... Læs mere

Nyt fra bestyrelsen 29-07-2015 - 12:42

Ændringer i Dressurens Venner... Læs mere

Kirstineholm Rideklub vandt Dressurens Venner - Cup i Blåvand 30-06-2015 - 20:19

I weekenden afviklede Blåvandshuks Rideklub deres afdeling af Dressurens Venner - Cup, hvor ni hold var til start. Det blev holdet fra Kirstineholm Rideklub, der sikrede sig sejren, mens Sundeved Rideklub blev nr. 2 og De Forenede Gård Klubber nr. 3... Læs mere

Sydbank SommerCamp 2015 27-06-2015 - 15:59

Vind en plads på Danmarks bedste ridelejr - nominer dig selv eller en kandidat... Læs mere

Danske U25-ryttere helt suveræne 27-06-2015 - 15:51

Total dansk dominans ved U25-rytternes afdeling af årets NM i Aalborg... Læs mere

Sølv til Danmark ved NM 25-06-2015 - 17:19

Det danske seniorlandshold tog sig af sølvmedaljerne ved stævnet i Sportsrideklubben Aalborg... Læs mere

Velkommen til Nordic Baltic Championships 2015 19-06-2015 - 16:05

Når det nordiske mesterskab i dressur afgøres den 25. - 28. juni i Aalborg, vil der være gratis entrè alle dage for publikum... Læs mere

Lis Hartels Mindepris 2015 15-06-2015 - 21:08

Det blev dyrlæge og international dressurdommer Hans-Christian Matthiesen, som under søndagens DM stævne på Brohom blev tildelt Lis Hartels Mindepris 2015... Læs mere

Danmarksmester: Anna Kasprzak 14-06-2015 - 22:56

Ikke overraskende var det Anna og hendes skønne Pepe der stod med guldet efter tre dages sublim indsats på banen ved Broholm Slot... Læs mere

Solskin på favoritterne ved DM på Broholm 13-06-2015 - 23:41

Anna og Pepe udbyggede forspringet ved lørdagens afdeling af Gorrissen Federspiel DM i dressur. På andenpladsen ligger Mikala Münter Gundersen og My Lady... Læs mere

Anna i front efter 1. afdeling af DM 12-06-2015 - 22:51

Til trods for en stævnepause på 10 måneder red Anna Kasprzak Donnperignon sikkert gennem programmet og fører DM efter fredagens afdeling... Læs mere