< Tilbage

Fyens Rideklub videre til finalen i Dressurens Venner Cup23-07-2018 - 18:38

I weekenden blev femte og andensidste kvalifikation af klubturneringen Dressurens Venner Cup afviklet ved Allerupgaard Rideklubs stævne. Det var en varm stævnedag med bagende sol og +25 grader, men humøret var højt, og opbakningen stor, da holdet fra Fyens Rideklub tog sejren i turneringen. Holdet er dermed videre til finalen d. 7. – 9. september i Vallensbæk Sportsrideklub.

Vi glæder os helt vildt til finalen


Søndag blev den 5. kvalifikation af Dressurens Venner Cup afviklet ved stævnet hos Allerupgaard Rideklub. Fire hold var meldt til i klassen, og vinderen blev holdet fra Fyens Rideklub. På holdet var Tina Skovhus Henriksen med Phoenix Novem, Maiken Rønn med Uno Rhianna, Simon Johansen med Sila Bell og Nounou Elisabeth Nymand Schmidt med William-D.

 

”Det er første gang, vi har vundet, og det er kæmpestort. Dressurens Venner Cup er en god turnering, fordi den er med til at skabe en god klubfølelse, og den giver de ryttere, der ikke er helt oppe i toppen, en mulighed for at komme ud at ride nogle gode stævner – og noget at ride for. Vi glæder os helt vildt til finalen! Det er første gang, vi skal ride på Sjælland, og det bliver stort. Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at rose Allerupgaard Rideklub, fordi de laver så gode stævner. Der er altid stor opbakning og super gode faciliteter,” siger en glad Tina Skovhus Henriksen fra vinderholdet.

 

Andenpladsen gik til holdet fra Allerupgaard Rideklub, mens Nørre Åby Rideklub blev nummer tre. Næste kvalifikation afvikles d. 1.-2. september i Viborg Rideklub.

 

Kilde: DRF, Anne Marie K. Rasmussen

< Tilbage