< Tilbage

Dressurens Venner Cup: Grindsted Rideklub er første hold videre til finalen01-06-2023 - 09:35

Startskuddet til Dressurens Venner Cup lød midt i maj i Kongeå Rideklub i distrikt 9, hvor holdet fra Grindsted Rideklub red sig til sejren foran hjemmebaneholdet fra Kongeå Rideklub på en andenplads og holdet fra Hammerum Rideklub på tredjepladsen.

 

Det samlede resultat af klassen kan findes her.

 

Det vindende hold, der nu har sikret sig en plads i finalen, der afholdes i Danish Derby Sportsrideklub d. 1.-3. september, består af Amalie Nyvang på Solbakken’s Ducati, Frederik Vedding Nielsen på Åtoftens Isolde II, Kikki Kiederle på TL Rianna og Josefine H. Espensen på Taarupgaards Zojo.

 

For at lære dem lidt bedre at kende, har vi fået de fire kvalificerede finaledeltagere til at præsentere sig selv – hvem er de og hvorfor meldte de sig til Dressurens Venner Cup? 

 

LÆS PRÆSENTATIONERNE HER

 

Den næste kvalifikationsrunde i Dressurens Venner Cup afholdes i Nibe Rideklub (distrikt 14) og det er stadig muligt at tilmelde sig. Tilmeldingsfristen er d. 2. juni via DRF Go!, og bestemmelserne for turneringen kan læses her. Se datoerne for alle kvalifikationerne i opslaget herunder:

 

< Tilbage