< Tilbage

Danmark på en foreløbig 4. plads ved EM18-08-2011 - 21:21

Efter onsdagens Grand Prix klasser, har Danmark indtaget en foreløbig 4. plads i holdkonkurrencen ved europamesterskaberne i dressur i Holland. England fører stort.

Af Maria Evald

EM-senior debutanten Lisbet Seierskilde og "Nørden" åbnede ballet som de første. Ridtet kvitterede de syv dommere med scoren 69,97%. Det var Lisbet godt tilfreds med. 

- Det var super fedt at ride ind på stadion. Det er bare så flot, og så giver det et sug i maven, når man tænker på, at det er europamesterskaberne, skriver Lisbet Seierskilde på sin hjemmeside onsdag aften. 

Også EM-vetaranen Anne Van Olst og Exquis Clearwater klarede sig godt i dagens mesterskab, som er deres 15. Dommerne gav dem 68,63 %.

- Jeg havde håbet og egentlig også forventet at pointene var lidt højere, men sådan skulle det ikke være. Nu må jeg bare give den gas i Grand Prix Specialen, så jeg kan komme til at ride Kür søndag, siger Anne Van Olst.

Måske en OL-billet i sigte

Landsholdets mål er at kvalificere Danmark til OL i London til næste år. Om det mål bliver indfriet, vil torsdagens ridt vise.
Her skal prinsesse Nathalie og Sune Hansen forsøge at ride så godt, at Danmark som minimum bliver placeret blandt de seks bedste. 

Englad fører stort

Det foreløbige resultat efter første dags holdkonkurrence er, at England fører stort med 149 % foran Tyskland og Holland, efterfulgt af Danmark og den evige dressurrival Sverige.

< Tilbage