< Tilbage

TV2 Sport på besøg hos Kasprzak Dressage14-04-2015 - 18:41

Fredag morgen fik Kasprzak Dressage besøg af Razak Pimpong fra TV2 Sport. Han kom forbi for at lave en udsendelse til programmet Mellem Linjerne, Pimpongs Corner

Hønnerups Driver udviste stor tålmodighed under besøget fra TV2 Sport - Razak Pimpongs mikrofon var især interessant (se billedserien).

Razak Pimpong er tidligere professionel fodboldspiller i FC Midtjylland, FC København og Viborg FF. I dag laver han blandt andet Pimpongs Corner for TV2 Sport.


Fredag kom han forbi Kasprzak Dressage til en snak med Anna Kasprzak om heste og dressur. Razak Pimpong var imponeret over samarbejdet med hesten og fik samtidig indblik i de mange timers træning, det kræver for både hest og rytter at ride dressur på topplan.


Ved optagelsernes afslutning lykkedes det Anna Kasprzak at lokke den tidligere fodboldspiller op på en hest til en tur rundt i ridehallen. Det var den godmodige og rolige Royal, der tog turen.


Hold øje med THold øje med TV2 Sport og Pimpongs Corner for at se udsendelsen fra Kasprzak Dressage.V2 Sport og Pimpongs Corner for at se udsendelsen fra Kasprzak Dressage.

 

Kilde: Kasprzak Dressage

 


< Tilbage