<

OL i Paris: Succesfuld teamdag i Fængslet i Horsens24-07-2024 - 09:40

Det danske dressurlandshold havde mandag d. 22. juli en dag fyldt med udfordringer og sammenhold ved OL-teamdagen, der fandt sted i de unikke omgivelser i Fængslet i Horsens. Arrangementet, som blev sponsoreret af Dressurens Venner, blev afholdt med det formål at styrke teamets sammenhold og forberede dem til de kommende OL-udfordringer i Paris.

 

Dagen begyndte med, at deltagerne ankom til Fængslet og blev modtaget af uniformeret personale ved den grønne fængselsport. Efter velkomst i Arresten, deltog de i Locked Escape-rooms "The Undead," efterfulgt af frokost. Senere deltog de i "Fangeflugten" med CoastZone, inklusive rappelling ned ad fængselsmuren. Dagen afsluttedes med "Løsladelse," hvor der blev serveret kage, kaffe, te og andet godt.

 

Arrangementet var for både ryttere, grooms og en række stabsmedlemmer fra Dansk Ride Forbund (DRF) og Team Danmark: Cathrine Laudrup-Dufour og groom Lars Seefeld, Daniel Bachmann Andersen og groom Magdalena Lindenholm, Nanna Merrald og groom Sille Skov samt Nadja Aaboe Sloth og groom Maria Petersen. Fra DRF og Team Danmark deltog holdleder Anne-Mette Binder, team veterinær Frederik Nielsen, hestefysioterapeut Vivian Lock, hestefysioterapeut og sportspsykolog Anders Bendixen.

 

En dag fyldt med energi og sammenhold

Holdleder Anne-Mette Binder udtrykte sin taknemmelighed for sponsoratet fra Dressurens Venner og beskrev arrangementet som en stor succes. 

 

"Der blev udvist en utrolig energi med høj grad af sammenhold og mod," fortæller hun. 

 

"Både hvad angik indendørsaktiviteten med løsning af gåder for at få den eftertragtede vaccine, så alle kunne undgå at blive transformeret til zombier, og også ift. de efterfølgende udendørs aktiviteter, hvor teamet på forskellig vis skulle prøve at flygte fra fængslet og kommunikere med omverdenen uden for fængselsmuren."

 

Alle fire ryttere og deres grooms deltog aktivt i dagens udfordringer, herunder rappelling ned ad fængselsmuren. Dette krævede både mod og støtte fra holdkammeraterne, hvilket imponerede vejlederne fra CoastZone. Anne-Mette Binder bemærkede, hvordan teamet håndterede udfordringerne med en høj grad af mod og opbakning til hinanden, hvilket efterlod stor respekt fra vejlederne.

 

Klar til OL i Paris

Dagen sluttede med en hyggelig stund med kage, kaffe og te, hvor deltagerne kunne reflektere over dagens oplevelser. Anne-Mette Binder konkluderede, at arrangementet havde haft en positiv effekt på holdets sammenhold og moral: 

 

"Alt i alt melder dressurlandsholds-truppen klar og fit for fight på vejen mod OL i Paris."

 

Med en vellykket teamdag i bagagen og en styrket teamånd, ser det danske dressurlandshold frem til at tage udfordringerne ved OL i Paris med samme energi og sammenhold, som de viste i Fængslet i Horsens.

 

Dressurens Venner ønsker hele det danske hold samt stab en uforglemmelig tur til Paris, og ikke mindst held og lykke til OL!

 

 

 

<