< Tilbage

Støtte til OL-landsholdet01-05-2008 - 11:36

år de danske OL-ryttere drager af sted til Hongkong, bliver det med små topmoderne røde og hvide livliner i lommen. Livlinerne fylder 106,4 x 43,6 millimeter og er også kendt som Nokias populære 6300 mobiltelefoner. 

Af Michelle Bager

Mobiltelefonerne er en del af den støtte, som i dag ved en ceremoni blev overrakt af H.K.H. Prinsesse Benedikte – formand for Foreningen Dressurens Venner - på Amalienborg. Støtten omfattede desuden taletidskort til Hongkong samt 50.000 kr. 

Støtten fra Dressurens Venner er tiltænkt de danske OL-ryttere og blev overrakt til Dansk Ride Forbunds formand Ulf Helgstrand. H.K.H. Prinsesse Benedikte og Dressurens Venner ønsker med sponsoratet at sikre en god og direkte kommunikation mellem ryttere, hestepassere, landstræner, sportschef og andre danske officials under OL i Hongkong.

- Vi håber hermed, at vor samlede støtte må være medvirkende til at give rytterne den nødvendige ro og koncentration, som kræves for at sikre optimale resultater for ridesporten og for Danmark, sagde H.K.H. Prinsesse Benedikte under overrækkelsen. 

De ti røde og ti hvide mobiltelefoner med taletidskort vil gøre OL-rytterne mobile og fungere som livliner internt i gruppen.

Formanden for Dansk Ride Forbund, Ulf Helgstrand, sagde i dag ved modtagelsen:

- Det betyder utroligt meget for os, at der er sørget for alt det praktiske omkring rytterne. De skal kun koncentrere sig om én ting i Hongkong – at ride så godt og flot som muligt. Sponsoratet fra Dressurens Venner er derfor helt fantastisk, fordi OL-truppen får nemt ved at kommunikere med hinanden i Kina.

Telefonerne er sponsoreret af Nokia, mens taletidskortet er indkøbt og sponsoreret af Ecco’s afdeling i Hongkong.

< Tilbage