< Tilbage

Danmark gør rent bord i 200801-08-2008 - 11:40

Forhåbningerne om en OL bronzemedalje lever fortsat i Hongkong, men faktisk har Danmark p.t. gjort rent bronzebord ved samtlige dressurmesterskaber i 2008, samt cementeret positionen ved at besætte 3. pladsen ved Nations Cup i Aachen.

Forhåbningerne om en OL bronzemedalje lever i Hongkong, efter at Danmark har gjort rent bronzebord ved samtlige dressur mesterskaber i 2008, samt besat 3. pladsen ved Nations Cup.

2008 Europamesterskaber for juniorer - Bronze for hold

De danske junior og young riders havde taget den lange tur til Portugal for at forsvare de danske farver og det blev gjort med maner. Pigerne formåede at ride en flot bronzemedalje hjem til holdet: Carina Neverman Torup på Distinctive, Rikke Bøllingtoft på Domingo Kilen, Camilla Orloff på Maneur og Camilla Blicher på Flying Diamon

2008 Europamesterskaber for young riders - Bronze for hold

Sammen med juniorerne havde de danske young riders taget den lange tur til EM i Portugal, for at vise hvilket stof dansk dressursport er gjort af. Stoffet var af massiv bronze og blev redet hjem af: Anna Kasprzak på Blue Hors Future Cup, Camilla Bill Rasmussen på Ratzo, Mette Hviid Schultz på Dawina 25 og Thit Vestergaard på Blue Hors Hertug.

2008 Europamesterskaber for ponyer - Bronze for hold

Det blev til bronze til det danske pony dressur landshold i Schweis efter en nervepirrende konkurrence, hvor holdet skiftevis var lidt foran og lidt bagud i forhold til Holland og Belgien. Tyskland tog guld og Holland sølv, mens Belgien måtte se sig henvist til en plads udenfor medaljerækken. Det danske bronzehold bestod af: Nanna Merrald Skodborg på Centrum 71,05%; Christina Møller - Casio 70,16%; Sofie Hougaard på Dornick-Son, 68,11%; (Sofie Seemann på Ferrari 68,11%).

2008 Nations Cup Aachen, Tyskland (før OL) - "Bronze" for hold

Det danske dressurlandshold befandt sig forud for OL i Hongkong ligesom de øvrige europæiske nationer m.fl. i karantæne og træningslejr i Tyskland. Et ophold, som de alle benyttede til at pudse formen af og ikke mindst se niveauet hos konkurrenterne.

Ved det store stævne i Aachen forud for karantænen indtog det danske hold en flot bronze plads kun slået af de to giganter Tyskland (guld) og Holland (sølv). Holdet bestod af: Andreas Helgstrand - Gredstedgårds Casmir, Nathalie zu Sayn Wittgenstein på Digby og Anne van Olst på Clearwater

2008 Nations Cup Falsterbo, Sverige - "Bronze" for hold

Holdet bestod af Hans Jørgen Nørgaard/Charles Chegall, Susanne Barnow/Costa, Annet Grethe Törnblad/Ladroneur og Joan K. Jensen/Albert. De red i alt 193,499% hjem i dagens Cup, overgået af Tyskland og Sverige.

< Tilbage