< Tilbage

Tak for støtte23-08-2012 - 14:09

Ponylandsholdet takker Dressurens Venner for kontant støtte. 

Af Maria Evald

Som noget nyt valgte Dressurens Venner i år at støtte de mindste, nemlig ponydressurlandsholdet, med 28.000 kroner. Pengene var øremærket til bl.a. at hyre dansk dyrlægeassistance under EM i Fontainebleau i Frankrig i juli og til en træningssamling.

Ifølge ponylandstræner Vibeke Degn Andersen er det godt for de unge ryttere at opleve, at det ikke kun er seniorerne, der støttes.

Tak
I et brev til Dressurens Venner skriver Vibeke Degn Andersen og holdleder Rigmor Kristensen i august 2012:

"EM Bronzeholdet 2012 og deres forældre takker for det flotte sponsorat som Dressurens Venner har givet til dette års Europamesterskab i Fontainebleau.

Det helt nye hold af unge ryttere, som alle var EM debutanter, formåede på overbevisende måde at genvinde hold bronzemedaljerne med et gennemsnit på 72,752.

Individuelt viste specielt Victoria Vallentin overbevisende ridning på Natalina. Med overblik og selvsikkerhed red hun sig op i den europæiske top med en individuel 3. plads i hold konkurrencen, hvilket gjorde holdbronzen meget sikker. En individuel bronzemedalje var Victoria meget tæt på med 4. pladser i både i PRM og i Kür. Præstationer der i PRM var 2 point og i Kür kun ½ point fra Bronzemedaljen.

Hele det danske ponydressurhold viste overbevisende præstationer med et bundniveau over 70 % i de individuelle mesterskabsprogrammer.

Udover Victorias to sikre 4. pladser opnåede de følgende resultater:

Kristine Koch Bejtrup og Dornick-Son, Individuelt nr. 11, Kür nr. 10,

Maria Christensen og Vegelins Goya, individuelt nr. 15, Kür nr. 11.

Sille Engermann og Janine We, individuelt nr. 16.

I betragning af rytternes unge alder ser det kommende år lovende ud. Victoria Vallentin, 14 år, Kristine Koch Bejtrup, 15 år, Maria Christensen, 15 år og Sille Engerman, 13 år."

Med venlig hilsen

Landstræner Vibeke Degn Andersen og

Holdleder Rigmor Kristensen       

< Tilbage