< Tilbage

Merrald klar til at forsvare vindertitlen14-11-2012 - 20:56

Hvem tager førstepladsen i Bundgaard Byg Cup?

Af Maria Evald

Den 16.–18. november afvikles finalen i Bundgaard Byg Cup på Vilhelmsborg syd for Aarhus. Blandt de tilmeldte er bl.a. sidste års vinder, Nanna Skodborg Merrald, som er klar til at forsvare titlen i den prestigefulde, landsdækkende turnering. Udover finalen i Bundgaard Byg Cup afvikles klasser fra MB1 til Grand Prix Special ved landsstævnet Blue Hors Dressur Festival.

Vinder kåres søndag eftermiddag
Finalen afvikles på det nationale hestesportscenter Vilhelmsborg syd for Aarhus i denne weekend. Første del af finalen rides lørdag den 17. november klokken 17.10. Dagen efter klokken 12.55 rides anden afdeling - finaleklassen - i en Intermediaire I kür, hvorefter vinderen kan kåres omkring klokken 15.

Min. 60 procent
Finalisterne i den landsdækkende turnering har tidligere opnået minimum 60 procent ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63 procent ved start i en Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Turneringen rides over tre kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediaire I kür.

Blue Hors Dressur Festival
Blue Hors er hovedsponsor for stævnet, og flere af stutteriets egne ekvipager er meldt til start. Det gælder bl.a. for
 hingstene Blue Hors Zack og Prinz K3, der kommer med Blue Hors-rytterne Mikael Ketelsen og Maik Kohlschmidt. Sidstnævnte er også meldt til start i lørdag aftens Grand Prix på hesten Casmir, der ifølge Ridehesten er fit for fight efter en længere skadepause.

Blue Hors-rytteren Maria Andersen er også meldt til start med tre heste, nemlig Donero, Blue Hors Bentley og Karina Lihmskov, og skal bl.a. starte MB-klasser og Prix St. George. 

Fra Herning kommer berider Allan Skov Christensen og starter på DV-elitehoppen Volstrupgaards Cassiopeia, der havde sin Grand Prix-debut i Ikast i oktober. OL-rytter Anna Kasprzak er også meldt til start på Select ECCO. 

Startlisterne tæller også ekvipager fra England, Schweiz og Sverige. 

Stævnebrag i julestemning
Ifølge arrangørerne er der
 lagt op til "et brag af et landsstævne, i bedste julestemning, med smuk dressur, hvortil vores sponsorer har krydret stævnet med adskillige fantastiske præmier."

Der er gratis adgang til stævnet på Vilhelmsborg.

Links:

Startlister

Stævneprogram

Kilder: Dansk Ride Forbund og Ridehesten.

 

< Tilbage