< Tilbage

Velkommen til Nordic Baltic Championships 201519-06-2015 - 16:05

Når det nordiske mesterskab i dressur afgøres den 25. - 28. juni i Aalborg, vil der være gratis entrè alle dage for publikum

Sportsrideklubben Aalborg med formand Gitte Bruun i spidsen ser frem til at byde ryttere såvel som gæster velkommen til Nordic Baltic Championships i dressur 25. til 28. juni 2015. Det bliver Sportsrideklubben Aalborgs første FEI stævne, og vi har sat alle sejl til for at skabe en uforglemmelig oplevelse. Stævnet er et integreret mesterskab, hvor paradressur og dressur for pony-, junior-, ung- og seniorryttere afholdes i samme stævne.

Klubben er med sine 100 år på bagen en klub med stolte traditioner og hyggelige rammer, der byder på rummelige ridehaller, gode, nyistandsatte udendørsbaner og naturstier, der giver gode oplevelser til både hest og rytter.

Klubben har lavet aftaler med mange sponsorer, som har muliggjort en renovering af vores hyggelige miljø, så man kan byde ryttere og gæster velkomne til ny-istandsatte udendørsarealer med mange aktiviteter for hele familien. Samtidig har man sikret sig moderne bekvemmeligheder så som wifi, internetcafé, livestreaming og ikke mindst en af byens bedste kokke, som vil stå for forplejning for både deltagere og publikum.

For deltagerne er der spændende arrangementer i vente og publikum vil få set dressur af høj kvalitet med nogle af de bedste ryttere i Norden.

Se mere på stævnets hjemmeside

 

Kilde: Sportsrideklubben Aalborg

< Tilbage