< Tilbage

Nordvestsjællands Rideklub vinder 3. kvalifikation af Dressurens Venner Cup27-05-2017 - 14:21

Tredje kvalifikation af Dressurens Venner Cup blev afviklet under en strålende blå himmel hos Glostrup Rideklub (GLK) fredag eftermiddag. Seks hold var til start i kvalifikationen, og sejren gik til Nordvestsjællands Rideklub (NVR) med 140,977%. Det betyder, at holdet nu har adgang til finalen i Herning i september. Andenpladsen gik til holdet fra Noagård Rideklub (NOA) med 138,333%, mens Vordingborg Sportsrideklub (VOSK) tog tredjepladsen med 136,207%. Fjerde kvalifikation afvikles 3.-5. juni hos Gråsten Rideklub (GRR4).

Sejr til NVR
Det sejrende hold fra NVR bestod af Karoline Krog Hansen og Don Locan (70,603%), Sofie Hahn Sørensen og Aagaardens Chagall (70,431%), Maria Holt Nielsen og Pan Firfod (70,421%) samt Sophie Korsbæk Larsen og Funny Mårsø (68,448%), og de fire ryttere er nu direkte videre til finalen:

”Vi glæder os meget til en finaleweekend i Herning. Der er lidt langt fra os, men vi laver en fælles transport og ser frem til en rigtig hyggelig weekend. Det gode ved Dressurens Venner Cup er den særlige holdånd, og det at man er sammen som hold. Vi er meget glade for at være gået videre,” siger Maria Holt Nielsen fra vinderholdet.

 

Om Dressurens Venner Cup
Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam's. Cuppen afvikles over 6 kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles i september i Herning. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets rytter LA2 og to ryttere rider LA5.

 

Startberettigede heste og ryttere 

Dressurens Venner - Cup er åben for heste, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. Dressurens Venner - Cup er åben for ryttere, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C- stævner i kvalifikationsperioden. Selv om hesten eller rytteren ændrer status i løbet af turneringen, er det status på anmeldelsestidspunktet til kvalifikationen, der afgør ekvipagens startberettigelse. Heste og ryttere kan kun starte for én klub under hele turneringen. Ponyer kan ikke tilmeldes turneringen, medmindre de er opklasset til hest.

Kilde: DRF. Anne Marie K. Rasmussen

< Tilbage