< Tilbage

Sportsrideklubben Thisted vinder sidste kvalifikation af Dressurens Venner Cup04-09-2017 - 13:27

Syv hold endte med at kæmpe om sejren i årets sidste kvalifikation i holdturneringen Dressurens Venner Cup. Det var Viborg Rideklub der søndag den 3. september lagde baner til. Kampen var tæt, men bedst gik det for holdet fra Sportsrideklubben Thisted (STH), der dermed sikrede sig den sidste plads i finalen, der allerede afvikles i den kommende weekend.

Overraskede vindere
”Vi havde på ingen måde regnet med at vinde. Egentlig deltog vi mest for sammenholdets skyld og for at få en hyggelig dag, så at vi pludselig stod som vindere var virkelig en overraskelse, men en fantastisk en af slagsen. Nu skal vi lige have et par hviledage og så skal der selvfølgelig trænes - for finalen er jo allerede i weekenden”, lyder det fra en glad Ida Seerup fra STH. Der er desuden ros til Viborg Rideklub for at have afviklet er rigtig godt stævne, hvor stemningen var god – og så var vejret tilmed godt.
Holdet fra Sportrideklubben Thisted bestod af Ida Kirstina L. Seerup & Welche Welt, Kristian Søndergaard Karstensen & Tropical, Kirstine Ringsborg & Don Giovanni Red Fern og Maiken Vigsø Connell & Weltsieger.

 

Om Dressurens Venner Cup


Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam's. Cuppen afvikles over 6 kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles den 8. -10. september i Herning. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets ryttere LA2 og to ryttere rider LA5.

 

Startberettigede heste og ryttere 


Dressurens Venner - Cup er åben for heste, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. Dressurens Venner - Cup er åben for ryttere, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C- stævner i kvalifikationsperioden. Selv om hesten eller rytteren ændrer status i løbet af turneringen, er det status på anmeldelsestidspunktet til kvalifikationen, der afgør ekvipagens startberettigelse. Heste og ryttere kan kun starte for én klub under hele turneringen. Ponyer kan ikke tilmeldes turneringen, medmindre de er opklasset til hest.

 

Kilde: DRF, Susuie Juhl

< Tilbage