< Tilbage

Generalforsamling i Dressurens Venner17-05-2018 - 20:14

Tirsdag den 15. maj afholdt Dressurens Venner generalforsamling på Slangerupgaard, som er et fantastisk flot og velfungerende ridecenter med egen wellness afdeling og hestetandlægeklinik.

Selve generalforsamlingen varede ikke længe og efterfølgende var der lagt op til et spændende program.

Generalforsamlingen foregik uden dramatik, Hanni Toosbuy Kasprzak, Carsten Lorentzen og Finn Saksøe-Larsen var på valg og alle modtog genvalg uden modkandiidater.

Foreningens formand H.K.H. Prinsesse Benedikte aflagde beretning om årets gang, som havde været positivt med flotte resultater af danske dressurryttere og god økonomi i foreningen.

Revisor Jens Weiersøe Jakobsen fra EY fremlagde regnskabet, som viste øgede indtægter fra sponsorer og medlemmer, og der var derfor også uddelt større aktivitetsstilskud og uddelinger til fremme af dansk dressursport.

Efter generalforsamlingen viste stedets ejer Alex Buchardt Pedersen rundt, vi fik set en meget velfungerende stald og dejlig lys ridehal. På stedet er der en wellness afdeling, som vi fik demonstreret af Merete Berg Sørensen og dyrlæge Johnny Sørensen fortalte om genoptræning efter skader, og vi så et eksempel på en hest med store sårskader på bagbenene, som havde haft stor gavn af træning i aquatraineren.

Derefter viste Anne Troensegaard to dejlige femårs heste i ridehallen, Anne fortalte i samarbejde med HC Matthiesen om, hvordan hun træner de to meget forskellige heste, og der blev diskuteret træning frem mod championater og UVM.

Aftenen sluttede med en lækker middag, hvorefter Flemming Parris fra First Forsikring gav gode råd om, hvordan man forholder sig når man står med en skadet hest og om valg af forskellige forsikringstyper.

Det virkede til at alle havde en hyggelig og lærerig aften.

< Tilbage