< Tilbage

Konkurrence og takeover på vores Instagram19-02-2020 - 13:17

Vind billetter til Hingstekåring i Herning og følg Josefine Hoffmann i Gøteborg.

På vores Instagram-profil kan man i disse dage være med i konkurrencen om billetter til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning.

 

Vi har fået mulighed for at udlodde billetter til lørdag d. 7. marts (dagsbillet) og søndag d. 8. marts. Der er to billetter på højkant til begge dage og man kan deltage i konkurrencen indtil d. 28. februar, hvor vi trækker vinderne, via dette opslag:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Der er nu kun et par uger til @danskvarmblodshingstekaaring i Jyske Bank Boxen i Herning, og Dressurens Venner har fået muligheden for at sende to heldige følgere med ledsagere afsted 🐴🔥🤩 Vi har 2x billetter til lørdag d. 7. marts (dagsbillet) og 2x billetter til søndag d. 8. marts 🎟🎟 For at deltage i konkurrencen om billetterne skal du:👇🏼 🐴 Følge Dressurens Venner her på Instagram. 🐴 Skrive i kommentarfeltet herunder hvem du ønsker med som ledsager. 🐴 Husk at skrive om du helst vil vinde billetter til lørdag eller søndag. Vi trækker de to vindere d. 28. februar 🌟🤞🏼😄🎉 #dressurensvenner #dvherning #danskvarmblod #danishwarmblood #hestogryttermch

Et opslag delt af Dressurens Venner (@dressurensvenner) den

 

I dag begynder Gothenburg Horse Show i Sverige, hvor flere danske ryttere stiller til start, heriblandt U25-rytter Josefine Hoffmann med Hønnerups Driver. Josefine har derfor overtaget vores Instagram-profil de næste par dage og vil komme med opdateringer, mens hun er afsted i Gøteborg.

 

 

< Tilbage